Spirituális konzultáció elméleti és gyakorlati segítséggel

Élj! Változtass! Szeress!

Miben segít a Spirituális konzultáció elméleti és gyakorlati segítséggel ? 

Ezt a segítséget együtt a ThetaHealing®, és a Cashflow® társasjáték tudása, megismerése adja.

Az egyik dolog, ami elengedhetetlen szinte a mai világban az ember számára, az az anyagi biztonság.

Ezzel én is így voltam.

2004-ben felvettem lakáshitelt,

alig vártam hogy leteljen, a 10 év és tovább lépjek. Igaz már 2009-ben meg voltam róla győződve, hogy 2015-ben eladom, egy kínainak,
25 000 000Ft- ért. Ekkor az agykontroll korregresszióját alkalmaztam. Vagyis előre mentem az időben. A környezetem persze nem gondolta hogy igaz lesz, főleg a világpiac helyzete miatt. Az ingatlan árak alacsonyan voltak még az év elején.
Azóta alig telt el az idő, és az ingatlanárak az egeket verdesik. 

Már 2014. decemberben

elkezdtem árulni az otthonomat, de az ingatlanpiac ekkor is még nagyon alacsonyan stagnált.  Kevesebb, mint 16 millió Ft-ot ajánlottak a lakásért 2015 márciusában. Ebből, ha kifizetem a lakáshitelemet, alig tudtam volna valamicske új otthont vásárolni. Aggódtam a jövő miatt, hiszen a bevételem jóval kevesebb volt, mint a kiadásaim. Mégis úgy döntöttem, akkor inkább maradok.

Ez már a ThetaHealing alaptanfolyam elvégzése után történt. 2015.április 5.- ig szólt az ingatlanossal a szerződésünk, egyszerűen nem hosszabbítottam meg.
Ebben az az érdekesség, hogy a vállalkozásom elindításának a napja éppen rá egy évre történt. 

Mivel jött egy érzés, hogy nem szabad most eladnom az új építésű ingatlant, ezért tettem így.  Még nézeteltérésünk is volt az ingatlanossal e miatt, mert a szerződés határozott időre szólt. Azt mondta az ingatlanos, nem mondhatom vissza a lakáseladás terveimet. Szerencsére sikerült olyan ötletekkel szabotálnom az eladást, ami teljesen legális volt. Viszont ekkorra már voltak saját terveim is.

2015 január hónapban olvastam

Robert Kiyosaki „Gazdag papa, szegény papa” című könyvét. Ma is szívesen veszem le a polcról, és olvasom. (Nem szeretem a pdf. formátumú könyveket). Az egyik dolog, ami megfogott akkor, a rossz adósságom volt. Hát igen. Vannak rossz adósságok, és jó adósságok is. Ekkor még én sem tudtam pontosan mi a különbség a kettő között. Ha eljössz hozzám, megtanulod mi az a rossz adósság. Egyáltalán van olyan, hogy jó adósság? Robert Kiyosaki szerint van! Itt nézheted!

 

2015.november hónapjában egyszer csak csörög a telefon, az ingatlanos hív:

Felmentek a lakás árak. Aktuális lenne a lakáseladás?

Hogyne, ha megfelelő az összeg. – mondtam, s újra megkötöttük a szerződést. Ő mondott egy árat, amit én nem fogadtam el, így fölemeltük az összeget. A vevő abból alkudhatott. Ha hallgatok rá, akkor minimum 1 millióval kevesebbet kapok az ingatlanért.

Majd egy új élet vette kezdetét az életemben!


Miben segít a Spirituális konzultáció elméleti és gyakorlati segítségg használata?

Ezt a technikát használtam a következők véghezviteléhez: 

Már a második vevő megvette az ingatlant, aki kínai nemzetiségű volt amit már 2009- ben láttam előre. Azon kívül, hogy ki tudtam fizetni a hitelt, még olyan lakást is tudtam vásárolni, ami minden tekintetben kedvezőbb volt az előzőeknél. Egy igazi Otthon! Hiszen itt alapítottam meg a BŐSÉGKLUB- ot is. 

Érdekes volt, amikor eljöttek első alkalommal a kínaiak. Kb. 8- an voltak egyszerre a lakásban. Még az ingatlanos mondta is, nem tudja hogy kell e Nekik, mert nem ismeri ki magát rajtuk. Amikor 3/4- óra múlva a gyermekem lement a közértbe, a kínai csapat még mindig ott állt egy kisebb kört alkotva a társasház előtt. Hadonásztak, és beszélgettek, mesélte a gyermekem. …- Érdekes volt ez az este, mert nem tudtam elaludni egészen addig, amíg elő nem vettem a füzetemet, és elkezdtem írni. Mit írtam le? A következő három hónapot. Mennyiért adom el, kinek adom el az ingatlant, mikor találunk másik ingatlant, hogy fog kinézni, mennyiért vesszük meg, és mikor költözünk. 2015. április elsejét írtam a papírra. Két dologban tévedtem: Az összeget 1.8millióval, a költözködés pedig március 25.- én történt. A többi stimmelt.

Ha célokat szeretnél kitűzni, és azokat megvalósítani, elmondom nekem hogyan sikerült. Elmondom azt is, Robert Kiyosaki hogyan tette. Te pedig utánozhatod ha szeretnél nagyobb gazdagságot az életedben.

Tudod: Gyakorlat teszi a mestert!

2011- ben már 4 éve gyakoroltam a tervezés célok elérésének tevékenységét!

Kérdezheted, miért itt tartok még csak? Hiszen Te előbb szeretnél eljutni magasabb helyekre, mint ahol engem éppen most látsz. 

Erre a következőt tudom Neked mondani: 

Nem mindegy, hogy 44 évesen kezded megváltoztatni az életed, vagy 20 évesen a kezedbe veszed a

jövőd alakítását!

Ha használod a ThetaHealing® és a Cashflow® társasjátékot, és mindezt megfelelő egyensúlyban-, akkor ha elkezded használni az új felfogásodat, és a gyakorlatban is alkalmazod, a Te életedben is csodák történhetnek. 

Így valóban 2015-ben eladtam az ingatlanomat, kb. 9 hónap alatt kerestem majdnem 7.5 millió Ft-ot, ami mind a lakáskölcsön könnyed kifizetésében, mind pedig álmaim otthonának megvételében, s annak felújításában nyilvánult meg. Igazából csak 1.8millió Ft-ot tévedtem.

Jókor lenni jó helyen, és jókor megváltoztatni mikor mit tegyünk.

Ez csak az egyik csodálatos történet, ami megtörtént az életemben az elmúlt időszakban.

Még miben segít a Spirituális konzultáció elméleti és gyakorlati segítséggel?

Vannak olyan ügyfeleim, akiknek a munkanélküliségből segített kilépni egy olyan munkakörbe, ahol a vállalkozásában havi több százezer Ft- ot keres meg.

A másik ügyfelemnek ki kellett építenie a számítógépes hálózatot a munkájához, és felvennie egy alkalmazottat, mert annyi munkája lett 1,5 hónap alatt.

Megint egy másik ügyfelem úgy döntött, ott hagyja a munkahelyét, és más munka után néz. Betti történetét itt találod.

Van akinek új hitet adott ez a technika. Ezt itt találod. 

Brigittának új ismerősöket. Később azt is megtudtam, hogy ez által új ügyfelei lettek az új ismerősökből. 

Czidor Mária
ThetaHealing®konzulens
Spirituális Segítő Szakember
Cashflow® játék moderátor
Életviteli Pénzügyi tanácsadó

Miben segít a Spirituális konzultáció elméleti és gyakorlati segítség? 

Egy új szemléletmódot ad át Neked. Egy olyan szemléletmódot, ami által ha módosítasz eddigi gondolkodásmintáidon, akkor boldogabb, kiegyensúlyozottabb életed lehet. Mind lelkileg, mind testileg segít egy más szemléletmód kialakításában. Ez hatással lehet az egészségedre, az anyagiakra, és a körülötted élőkkel való kapcsolatod mássá alakulásában. 

Miért így fogalmaztam, hogy mássá alakulásában? 

Lesznek olyanok, akikkel megjavul a kapcsolatod. Lesznek olyanok, akikkel elrezegtek egymástól, és ezért már nem kapcsolódtok, nem beszélgettek, nem találkoztok egymással. Ők azok az emberek, akik helyett új ismerőseid, új barátaid lesznek. Ezért mondom azt: Annak tudok segíteni, aki változni, fejlődni, változtatni akar az életén, az életében. 

Segítek az indulásban, azután pedig után követéssel kapcsolódunk egymáshoz, majd elengedem a kezed amikor itt az idő. Ekkor már ügyesen jársz kelsz a saját életedben. Könnyedebben, mint előtte, hiszen megtanultad a leckéket, és már nem mutogatja neked a sors. 

Segítek Neked a komplex technikával, ha kéred.

Azok jelentkezését várom, akik önszántukból, saját döntésből, és akaratból szeretnék a jobb élhetőbb jövőt saját maguknak megadni, saját magukat fejleszteni. Ez egy meditációs technika, közérzet javítással. Tehát ha szeretnél az önismeret útjára lépni meditációval, akkor azt itt megteheted.

Szeretnél az életeden változtatni? Szeretnél tenni is azért hogy jobbá tegyed a jövőd a magad és mások jövőjét?

Vagy szeretnél lefogyni? Arra itt tudsz megoldást találni. 

Szeretettel várlak!

Bejelentkezhetsz emailon: bosegklub@gmail.com

Kérj időpontot telefonon, vagy sms-ben:

+36 20 387 43 92

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!