A sámánok útja

2022. okt 4.

Videó a képre kattintva!

A sámánok útja

Régi álmom vált valóra, amikor a Magnetházban Jurácsik Lászlóval tartottam riportot. Büszke vagyok arra, hogy bekerültem egy spirituális közösségbe, ahol egymást segítjük úgy, ahogy tőlünk telik. 

Érdekes amikor leolvasok egy- egy tárgyat, és a tárgyakból a régi történelem kel életre. Laci bemutatja nekünk a Vakvarjút, és egyéb tárgyakat is, amiket Ő készített. Régóta keresett valakit, aki segít neki ebben. Bennem megtalálta a segítőt. 

Nekem is egy úgy világ nyílik meg, hiszen igaz hogy embereket eddig is leolvastam ThetaHealinggel, de a tárgyak leolvasása is nagyon érdekes számomra. 

A sámánok 5- ös síkos segítők. Használnak szerszámokat, tárgyakat ahhoz, hogy leolvassanak, hogy segítsenek. Amikor védelmet kérnek, cserébe mindig adnak valamit. Az ötös síkhoz tartoznak az angyalok, a próféták, Buddha és Jézus is. Itt található a tizenkettek tanácsa is. A szintek egyik foka a lélekcsaládokat szabályozó tizenkettek tanácsának lakhelye. 

Amikor megtalálod a lélekcsaládodat, akkor úgy érzed a helyeden vagy, boldog vagy, és kiegyensúlyozott. Ezt kineziológiai teszttel meg is nézheted, ha elég vizet ittál. 

Észak felé fordulva becsukott szemmel kérsz egy igent. Ekkor előre dőlsz. Kérsz egy nemet, ekkor hátradőlsz. Amikor megtanulod ezt a technikát, onnantól kezdve tudni fogod, elmenj e egy tanfolyamra, elvállalj e egy munkát, vagy együtt legyél e azzal az emberrel, akit megismertél. No meg még rengeteg dologra tudod használni. 

A nagymamám is Sámán asszony volt. Levette magáról a szemmelverést, és megálmodott dolgokat. Ahogy én is megálmodok sok mindent. A mama tudomásom szerint megálmodta a gyermekei betegségét, és azt is, amikor eltávoztak a Földi létből. Ez a tudás a Keresztanyámban is az álmokról benne van. Nagyon sokszor megálmodja a család apraja- nagyja fájdalmait, gondjait. Ilyenkor mindig ott van mellettük ha teheti, és segíti őket azzal, hogy meghallgatja őket, vagy éppen tanácsot ad. Persze ezen kívül is sok mindenhez értenek a Sámánok, de én ezt tudom róluk csak.