Sámánok és Táltosok

2022. nov 5.

Sámánok és Táltosok

Ezen az alkalmon a Sámánokról és a táltosokról esett szó. Idehoztuk a Vakvarjút, ami üzent Nekem, és egy sárkányt is, ami Lászlónak üzent. Megnéztünk egy Sámán koronát is, amit egy hadvezér viselt. Ezen kívül a Dodekaéder tulajdonságai is előkerültek. 

A Sámán koronát amikor megfogtam, üzent, hogy ne tegyem. Láttam egy hadvezért ezzel a fejfedővel. Érdekes meglátás volt. Főleg, amikor megtudtam, hogy a viselője nem csak hadvezér volt, hanem Sámán is. 

Ezen a képen a Vakvarjút mutatom be. Beálltam, kezemet ráhelyeztem a karmaira, és megmutatta milyen utat járjak be. Hogy jó, és helyes azaz út, amin éppen járok. Hogy azokkal az emberekkel dolgozzak együtt, akik most körül vesznek. Boldogság töltött el, hogy ilyen visszajelzést kaptam az életemmel kapcsolatban. Azután azt mondta a Vadvarjú, hogy ennyi volt az üzenet. 

Amikor a Dodekaédert vettem a kezembe, érzékeltem, ahogy a piramisokat köti össze. Egy hatalmas energiát éreztem, és láttam, amint a piramis alakú helyeket összeköti a más világok piramisaival. Fantasztikus élmény volt. 
Lacitól azt is megtudtam, hogy a jó és a rossz dolgokat is felerősíti a gazdájában, hosszabb használat után. 

Videó a képre kattintva elérhető