Rádió adás három évvel ezelőtt!

2019. okt 14.

 

Rádió adás három évvel ezelőtt!

Három évvel ezelőtt a Bredd online rádióban élő adásban beszélhettem a spirituális utamról, a ThetaHealingről, a Cashflow társasjátékról, és a Komplextechnikáról. Nagyon izgultam a beszélgetés előtt, és alatt is. Miről fog szólni a beszélgetés, milyen kérdések lesznek, hogyan fogom megválaszolni őket? Jónás Barnabás volt az, aki rám írt Facebookon, szeretnék e élni az online rádió lehetőségével. Nem tudtam mi az amit bevállalok. A rádióadás este volt megtartva. Sötétben érkeztem, azt sem tudtam merre menjek, és ez is izgalommal töltött el. Aztán felhívtam Barnabást, aki elkalauzolt, hova, merre menjek. Egy vékony fal választott el a kis szobától, ahol a riportok folytak. A várószoba falára ki volt írva: Maradj csendben. Érdekes volt számomra a közeg, hiszen még sohasem voltam előtte ilyen helyen. Aztán Barnabás kijött hozzám a szünetben, amikor bent a stúdióban zene szólt. Átbeszéltük mi fog történni, és hogy nyugodjak meg, mondta Barna, minden rendben lesz. Örültem nagyon ennek a lehetőségnek, és reméltem, hogy a vállalkozásom, amit 2016.04.05.- én kezdtem, egyre pozitívabban fog alakulni ennek a rádió élőadásnak köszönhetően. 

A rádió adás 2016.10.14.-én volt 

Barnabással azóta is baráti kapcsolatban vagyunk. Ő a producere a Wizard Production együttesnek. Itt van a Facebookos oldaluk. 
Ezen kívül pedig a TV-ben a Hatos csatornán is van olyan ezoterikus műsor, aminek Barnabás a producere. 

Itt pedig meghallgathatod azt a rádiófelvételt, amit ezen az estén közzé tett az online Bredd rádió:

Rádióadás ma este! 

Három évvel ezelőtt ezt a címet adtam a blogbejegyzésemnek. 

Ha belegondolok, hogy milyen sok mindenben ma már nagyobb rálátásom van Barnabás akkori kérdéseire, akkor ez nagy örömmel tölt el. Nagyon sok emberrel kerültem azóta kapcsolatba. Több mint kétszáz Théta munka van mögöttem, és tudom számtalan még előttem. Boldogan segítem azokat az embereket, akik változtatni szeretnének az életükön. Mind a ThetaHealing® konzultációkban, mind a Casflow® társasjátékkal kapcsolatban vannak terveim. Illetve a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanulok, hogy Exapszichológusi, és Lélekgyógyász diplomát szerezzek. 
Ennek köszönhetően, ma már sokkal nagyobb tapasztalattal tudok azoknak az embertársaimnak segíteni, akik hozzám fordulnak segítségért. Már nem csak minden féle dolgokkal foglalkozom, hanem két területre specializáltam magam. Az egyik a depressziósoknak segítő oldalam, a másik oldal pedig a fogyókúrásoknak segít. 
Ez a két lehetőség a Facebookon is fent van: 

 

Ha szeretnél, keress meg! Várlak szeretettel!

Kérlek igyekezz, az időpontok korlátozottak!