Pszichikai támadások a mindennapokban

2019. aug 4.

Mik azok a pszichikai támadások a mindennapokban? 

Amikor valaki, megszégyenít valakit, az is egy pszichikai támadás. Hiszen jelen vagyunk amikor a történés zajlik, és elszégyelljük magunkat. Akár megalázottnak is érezhetjük a szituációt. Az is a pszichikai támadáshoz tartozik, amikor valakit lelki-terrorban tartanak. Folyamatosan herotozzák, megalázzák, kisebbítik az énképét. Hát még ha kiabálnak is vele! Úgy is hatást gyakorolhatunk valakinek a negatív önértékelésére ha gyermek, akkor sarokba állítjuk, és így visszük végig az akaratunkat szemben a gyermek akaratával. Ez is egy lelki ráhatás, ahol gyengédebben bár, de fizikai ráhatást is gyakorlunk a gyengébbel szemben. Vajon kitől is tanulják meg a gyenge gyerekek, hogy hatalmi harcokat vívjanak a náluk gyengébbel? 

Az is a pszichikai támadások

között van, amikor valaki elmegy egy hivatalos helyre, ahol az előadó, dolgozó nem tud neki segíteni, és az ügyfél szitkokat szór arra, akinek szerinte meg kellene tudnia oldani az ő problémáját. Így az ügyfelekkel foglalkozó emberek vannak legjobban kitéve a pszichikai támadásoknak, nap mint nap. Ezért is tartják ezeket a tevékenységeket magas pszichikai terheléses munkáknak. A buszvezető, a villamosvezető, aki nem várja meg azt az utast, aki szalad a járműre, szintén ki van téve ennek a pszichikai támadásnak. Hiszen bemutogatnak neki, vagy beszólogatnak neki. Ha pedig nem elég erős az aurája, akkor mint a nyilakat egy idő után átengedi a negatív energiát ez az éteri része. 
Ezért nagyon fontos volt régen, amikor imádkoztak az emberek, tiszta szívből, és olyankor erősítették fel az aurájukat. Ma pedig meditációk formájában tudjuk ezt megtenni. Legalábbis azok az emberek, akik nem a templomban való imádkozásban hisznek. 

Az is a pszichikai támadások

között szerepel az is, hogy valaki megátkoz valakit, a nélkül, hogy a másik tudná. Így nem hogy eltalálhatja a másikat az átok, de vissza is üt arra, aki küldi az átkot. Az aki küldte az átkot, vagy nem tudja hogy mit tett, és ezért nem fél attól hogy visszaüt az átok, vagy tudja, de nem érdekli.
Ehhez van nagy szükség a pszichikai védelemre, amit egy Online tréning során fogok tanítani. Ha elég erős az aurádat körülvevő burok, kisebb lehetősége van a pszichikai támadások betalálásának. 

 

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!