Pénzügyi önismereti csoport indul!

2020. jún 19.

Pénzügyi önismereti csoport indul!

Az egész önismereti csoport munkája a játékosságra épül. A Cashflow három- öt órás játék során megtapasztalod, hogy milyen költekezési szokásaid vannak. Ezt követően egy óra áll rendelkezésünkre arra, hogy megtaláljuk a Neked megfelelő segítséget. Ilyenkor beszélgetünk arról, hogy milyen egyéb költekezési, vagy ragaszkodási szokásaink vannak. 
Ekkor megtapasztalhatod azt, hogyan gondolkodj amikor nem csak a gyakorlati életben teszed magadévá a pénzügyi tudást, hanem spirituálisan is hozzá segítesz ahhoz, hogy nagyobb legyen a pénztárcád tartalma, és több megtakarításod legyen. 

Pénzügyi önismereti csoport indul!

Miért pénzügyi önismereti csoport? Azért, mert ilyenkor arra is gondolok hogy vannak olyan emberek, akiknek olyan tárgyaik vannak, amik negatív emlékeket képviselnek. Lehetnek ezek bútor darabok kiegészítő kellékek, vagy olyan tárgyak, amik nem szolgálnak már Téged. Ezekkel a tárgyakkal valamit kell csinálni már csak azért is, mert ezeket a negatív emlékeket képviselik az életedben. 

Mire gondolok ilyenkor? 

Amikor beragadtam a múltamba, a negatív emlékeimbe, akkor nem akartam megszabadulni egyetlen tárgyamtól sem. Volt egy 8 éves szürke színű fürdőszoba szőnyegem, ami rengeteg érzést, és emléket tárolt magában. Valahányszor ránéztem, mindig ezek az érzések, és emlékek jöttek fel bennem. A szőnyeg kb. úgy nézett ki, mint a kisgyermekek 20 éves plüs mackója, amit akkor sem akarnak kidobni, és megválni tőle. Hogy mit jelent egy szőnyeg? Hogy mit jelent egy plüss mackó? Itt egy videó. Nézd meg bátran! Ez a videó a saját megtapasztalásaimat tárja fel előtted. Aztán gondolkodj el azon, hogy a Te régi tárgyaid milyen emlékekkel vannak átitatva. Minden tárgyadnak vannak emlékei, és van energetikája is. 

Az önismereti csoport 5 alkalmas.

Olyan rálátást kapsz az eddigi életedre, ami gyökeresen megváltoztatja az életedet!

Minden hónap első szombatjára esik az alkalom. 

Az első alkalom: 2020. szeptember 5.- e szombat 10.00-14.00- ig tart.

A bérlet ára: koránkelő kedvezménnyel:

  • 25.000Ft július 5.- ig. 
  • 30.000Ft augusztus 5.- ig
  • 35.000Ft szeptember 5.- ig

Itt jelentkezz!

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!