Ötven fölött új barátok? Ki gondolta volna?

2019. aug 25.

Ötven fölött új barátok? Ki gondolta volna? 


Ki akarta Velem, vagy Veled elhitetni azt, hogy ötven év felett megállt az élet, és nem lehetnek új barátaink? Hogy ötven év felett öregek vagyunk, hogy nem lehet jó új munkahelyünk, vagy új kapcsolatunk? 
Ami késik nem múlik. Mondja egy mondás. Aki nem találja meg élete értelmét élete délelőttjén, annak ideje élete délutánján megtalálni élete értelmét. Itt az ideje, hogy boldogok legyünk. Hogy boldogsággal töltsön el a munkánk, az életünk, a barátainkkal töltött idő.

 Ha eddig nem voltak barátaink, akkor most már legyenek,

vagy ha elveszítettünk mindent ami az életünk délelőttjéhez kötött, akkor most olyan emberekkel találkozzunk, és népesítsük be az életünket, akik már nem panaszkodnak, kedvesek, és azért találkozunk egymással, hogy segítsük egymást, hogy igaz barátok legyünk. Illetve találjunk olyan munkát, hivatást, amiben jól érezzük magunkat. 

A mai fiatalok

sokan két- három évenként változtatnak munkahelyet, és nem okoz nekik gondot, hogy ezt megtegyék. Míg a régi “Öregek”, félnek munkahelyet változtatni, még akkor is, ha nem szeretik amit csinálnak. Sokan elhitetik magukkal, hogy szeretik a munkájukat. Aztán belebetegszenek abba, hogy saját magukkal sem őszinték. 

Sohasem gondoltam volna

hogy így ötven felett fogok elmenni az egyik barátnőmhöz Siófokra, aki szintén spirituális, és ezzel a tudással napi szinten segíti a családját. Mi lehet még ennél is jobb, hogyan lehetséges ennél is jobb? Mindig ezt kérdezte. Jó magam pedig megtanultam Tőle. Bármi is történik: Hogyan lehet ennél is jobb? Megkérdezni önmagunktól, és engedni, hogy még ennél is jobb dolgok történjenek az életünkben. 

Amikor pedig meg akarunk venni magunknak egy ruhadarabot

akkor azt megkérdezni magunktól: Mennyire hozzájárulás ez a ruha, cipő, bármi az életünkhöz. Csak akkor megvenni, ha hozzájárulás. 
Három csodálatos napot töltöttem Judittal, és családjával Siófokon. Rengeteg élménnyel, és tudással gazdagodtam. 
Ma már tudom, hogy mindezt bevihetem a családi életünkbe, az unokáimmal való viszonyomba. Így megtanítva őket arra, hogyan legyen még ennél is jobb életük. 

Aztán szombaton másik két barátnőmmel kirándultunk.

Levédtem az autót, és Judittól tanult módszert pörgettem le magamban. Akik itt vannak lények, távozzanak a fénybe, Mihály arkangyal segít. Mondtam ki magamban, anélkül, hogy megkérdeztem volna bárkit is. Az előttem ülő barátnőm abban a pillanatban megkérdezte tőlem:- Mit csináltál velem? – Én semmit. – Volt a válasz. – De valamit csináltál, mert a fejemről, és a vállaimról hatalmas súly ment le. – Elkezdtem gondolkodni. Aztán rájöttem mit csináltam, és elmondtam Neki. – Így jöttem rá arra, hogy édesapámról, édesanyámról, és az ismerőseimről egész gyerekkoromban levettem a szellemeket, entitásokat, démonokat, és akik nem mentek föl a fénybe, azok ott maradtak rajtam. Ezt nem tanították nekem akkor még. Hiszen csak a nagymamám házában mondták el a szellemek nekem,hogyan küldjem el a szellemlényeket más emberekről. Ezt ők tanították Nekem, és a Teremtő. Most pedig Judit, aki az egész családját így kezeli. 
Az én családom nem fogadta el a tudásomat, sőt volt hogy kinevettek. Igen nehéz időszaka volt ez az életemnek. Most már olyan barátaim vannak, akik hisznek ezekben a dolgokban. Ezért nem gondolják azt, hogy nekem elmentek otthonról.

Így sokkal boldogabb az élet,

hogy hasonló felfogású emberekkel barátkozom. Barátkozz Te is hasonló felfogású emberekkel. Vagy lépj a spirituális, vagy az önismereti útra. Itt az idő! Légy boldog! 

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!