Őrangyalainkkal való kapcsolatunk és a fülbetegségek

2018. ápr 5.

Őrangyalainkkal való kapcsolatunk és a fülbetegségek

Szokott e csengeni a füled időnként? Olyan érdekesen, de nem bántón, mégis egy picit zavarón? Hogy mi köze van ennek és az Őrangyalainknak egymáshoz? Csak annyi, hogy ilyenkor Ők próbálnak Nekünk üzenni. Honnan tudom? Nagyon sok mindenről tudunk, csak nem akarjuk észrevenni, meglátni a dolgok lényegét a háttérben. Ha érzelmeinket energiacsere által pozitívra cseréljük, vagy éppen a pozitív érzelmet megteremtjük, akkor rájövünk arra, eddig mi hiányzott az életünkből. Őrangyalaink ebben próbálnak segítséget nyújtani.

Vianna Stibal szerint,

aki a ThetaHealing® kitalálója, 7 sík létezik. A 7. sík a Teremtő síkja. Itt van a Feltétel Nélküli Szeretet székhelye is. Ez az a szint, ahol minden szívből, örömmel, és Szabad akaratból teremthető meg. Amikor ezen a szinten tartózkodunk, akkor eggyé válunk a föld, a víz, a bolygók, és az univerzum rezgéseivel, energiáival. Ez az a szint, ahol Isten is jelen van. A 7. síkról minden kötelezettség nélkül teremthetünk, és tanúvá válhatunk teremtéseinknek.

Nagyon fontosak a szavaink, gondolataink,

mert ezeknek is teremtő ereje van. Amikor megkérdezik Tőled: – Jól vagy? Rosszul nézel ki. – van választásod elfogadni, hogy rosszul nézel ki, és ezzel ezt a létedet megteremteni, vagy ijedtség nélkül felvállalni, amit érzel. – Köszönöm jól vagyok. – talán hozzá teheted, ha így történt- Egy kicsit rosszul aludtam az éjjel, de már jól érzem magam. – Ezzel megteremtetted a pozitív érzéseidet, gondolataidat, elutasítva a negatív energiákat.

 

Éppen ezért nagyon fontos a vizualizáció,

és ennek az erejét is kihasználni. Amikor negatív gondolatunk van, és az 8 másodpercig bennünk él, akkor ezt a negativitást bevisszük a következő 14 napunkba, hiszen ezzel egy gondolati Elementált hozunk létre. Abban az esetben, ha ezt a negatív dolgot elképzeljük, és vizualizáljuk, akkor 21 napig él a mentális testek között ez a negatív energia. Ilyenkor több démonod lesz.

Miért is írok éppen a démonokról?

Vianna szerint az 5. síkon laknak a démonok, a szellemi vezetők, az alacsony rangú istenek, istennők, az Őrangyalok, és az angyalok. Miért fontos ezt tudni? Amikor útjára engedsz egy negatív gondolatot, erről a síkról hívod elő a démonjaidat. Amikor pedig az Őrangyalodat hívod segítségül, akkor sem biztos, hogy ezt a szintet közvetlenül kellene használnod. Miért?

Mert ha segítséget kérsz az angyaloktól, akkor alkalmazkodnod kell az 5. sík szabályaihoz. Ha mindezt a segítséget úgy kéred, hogy először a 7. síkhoz csatlakoztál, a Teremtő energiája által-, akkor nem kell az 5. sík szabályait betartanod.

Nem akarlak elijeszteni az Őrangyalaidtól,

hiszen Ők csodálatos lények, akik azért jöttek el Hozzád, hogy segítsék az életedet jobbá-, és szebbé tenni. Jöhetnek emberi szellemként, ősként, állattotemként, szellemként, tündérként, vagy természeti szellemként is. Megjelenésük zavart kelthet Benned, ha még nem vagy felkészült a Velük való találkozásra. Ne ijedj meg! Ők azért jönnek, hogy segítsenek. Ha szeretettel fogadod Őket, és bízol a Teremtőben, aki azért küldte Őket, hogy segítsenek, akkor valóban segíteni is fognak. Ha félsz, akkor démonokat teremtesz. – Tudod? – ahogy írtam már erről a dologról.

Egy személynek általában 2- 4 Őrangyala van.

Ez olyankor változhat, amikor új feladat jelenik meg az illető életében. No meg olyankor is, amikor kilépési pontja lett volna az embernek, de úgy döntött még nem megy vissza a többi lélekhez, hanem itt marad a földön, és folytatja az útját ezen a síkon. Ilyenkor akár még több Őrangyal is megjelenhet segítség céljával az életünkben.

A szellemi vezető általában különbözik az Őrangyaltól.

Az Őrangyal addig marad, amíg ki nem nyílik a halál egyik kapuja, vagy védence el nem érkezik a lélek sötét éjszakájába. Ekkor egy felemelkedettebb Őrangyal érkezik segítőként. Most már tudhatod, soha sem vagyunk egyedül, mindig van mellettünk valaki, aki vigyáz Ránk.

Van olyan is, amikor egy bolyongó szellem téved hozzánk.

Ez rengeteg energiánkat elviszi, és csak akkor tudjuk meg hogy ő nem az Őrangyalunk, hanem egy szellem, amikor a Teremtőnél ellenőrizzük ezt az információt. A bolyongó szellemek ilyenkor mindig dühöngenek e miatt. Fontos hogy észben tartsd, a bolyongó szellemeknek, és az Őrangyaloknak is van saját véleményük, ezért lehet időnként hogy határozatlan vagy bizonyos dolgokban, és nem tudsz dönteni.

Amikor fellép a fülzúgás, vagy a süketség az életedben, akkor tudnod kell, hogy nagyon eltévedtél

ebben a világban, és Te nem akarod meghallani, mit üzennek az Őrangyalaid, avagy a Teremtő.

Ilyenkor segítenek a tudatalatti programok felülírásai, lecserélései, a Tisztánlátás elősegítése által. Ebben segít a ThetaHealing®, ami lehet személyes kapcsolat által, és távolból gyógyítás által a világ összes pontjával való kapcsolódással.

Van, mégis akinek az igazi gyógyulás maga a HALÁL. Ők újra a Teremtőhöz szeretnének csatlakozni, mert belefáradtak ebbe az életbe.

A legközelebbi alkalommal a csakrákról lesz szó. Milyen színű ruhát vegyél fel, ha az egyik, vagy másik csakrádat akarod aktiválni? Itt megtudod! Melyik csakrához milyen foglalatosság passzol? No meg egyéb érdekességek…

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!