Online tanfolyamok a Bőségklubban

Online, tanfolyamok a Bőségklubban

28 napos, online tanfolyam

Miért éppen 28 naposak ezek az Online tanfolyamok? 

Azért 28 naposak ezek az Online tanfolyamok, mert ennyi időbe telik, amíg egy új szokás beépül az életedbe. Ennek érdekében napi szinten jelentkezem a Facebook csoportban, élő videókkal, vagy film, könyv, blog oldal ajánlatokkal, illetve a tanfolyam anyagának megfelelő meditációkkal. Ezeket az élő videókat akár napi szinten újra vissza tudod keresni, és megnézni. Egy évig hagyom fent az oldalon. Így ha szeretnéd, a meditációkat visszahallgatni újra meg újra, megteheted, sőt, meg is tanulhatod önállóan, hiszen erre egy év áll rendelkezésedre. Ez hozzá segít a nagy ugráshoz az életedben.

Folyamatosan tudod nézni, hallgatni az általam megosztott információkat, amit saját magam is alkalmaztam az életemben, hogy megfelelő időbeosztásom legyen, hogy megfelelő kedvem legyen, hogy megfelelő legyen a test súlyom.
Illetve, ne halogassam a dolgaimat. 

Az Online tanfolyamok menete: 

Minden online tanfolyam azzal indul, hogy leírjuk, jelenleg az adott témában hol tartunk. Élő videóval fogom részletezni, mi az amit ilyenkor írjál le magadnak, hogy tudjad mennyit fejlődtél a tanfolyam végéig. Illetve a további egy év alatt, hiszen a bejegyzések egy évig lesznek elérhetőek. Ehhez vegyél egy spirálfüzetet magadnak, ami segít majd a későbbiek folyamán is visszakeresni azokat a dolgokat, amiket fontosnak ítélsz az életedben.

Nem csak a füzetedbe írhatod le az észrevételeidet, hanem a csoportba is kommentálhatod azokat. Mivel élő videókat osztok meg, ezért ezeket rögtön, vagy később is megnézheted, amikor kedved tartja. Így a saját ütemedben végezheted a gyakorlatokat, amiket tanácsolok, hogy csináld meg? Menet közben megállíthatod a videókat, ha az Neked úgy jó. Vagy egyszerűen lejegyzeteled a füzetedbe azokat a gondolatokat, amik feljönnek egy egy alkalommal.

Nap mint nap osztok meg élő videókat, cikkeket, filmeket, könyveket, amiből folyamatosan tanulhatsz, fejlődhetsz, változtathatod a saját valóságodat, ezért úgy gondolom hogy Neked is az a jó, ha mindezért megdolgozol, és nem csak az öledbe hullik. Azért írom ezt, mert ez a tapasztalatom. Én is dolgozom nap mint nap azon a tanfolyam alatt, hogy minőségi munkát adjak oda Neked.

A tanfolyam alatt több meditációt is megosztok, amiket folyamatosan használhatsz az elkövetkezendő egy évben akár napi szinten is. Ez természetesen változik, attól függően, Te melyik tanfolyamra jelentkezel.

Online tanfolyamok a Bőségklubban

28 napos Online tanfolyamokat indítok rendszeresen a Facebookon. Erre nyugodtan jelentkezhetsz. Ha jelentkezel, és befizeted a tanfolyamra a befektetni kívánt összeget, akkor ajándékba kapsz egy ThetaHealing kezelést is. Ennek helyszíne előzetes egyeztetés alapján történik. 

Ezen az oldalon olvashatsz azokról a konzultációkról, amikben segítettem másoknak, hogy könnyebb legyen az életük.

Siess, a jelentkezés korlátozott!

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai

 

Időgazdálkodás online tanfolyam

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan védd meg önmagad?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Önismereti fejlődés meditációkkal.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan változtathatsz életeden, egészségeden?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A szabadságot és az egészséget nem lehet pénzért megvenni!