Önismereti fejlődés meditációkkal

Önismereti fejlődés meditációkkal

28 napos fejlődés

                     innen indulunk                                                                          ide érkezünk

Önismereti fejlődés, meditációkkal

Ez a tanfolyam azért nagyon jó Neked, mert itt napi szinten osztok meg élő videókat, filmeket, idézeteket azokról a dolgokról, amik elősegítik a fejlődésedet, az életedet, az életkedvedet. Itt szó van arról, hogyan szünteted meg a halogatásaidat. Szó van arról, hogyan gondolkozzál pozitívan. Szó van arról is, hogyan osszad be az idődet. Az egész hónap arról szól, hogyan tanulj, fejlődj, hogyan érezd magad jól a bőrödben hosszútávon. Különböző lehetőségeket ajánlok annak érdekében, hogy jobbá váljon az életed. Ehhez nem csak ezzel az Online tanfolyammal segítek Neked, hanem egyéni konzultációval is. 

Hogyan segíti az életedet az Önismereti fejlődés meditációkkal tanfolyam?

Amikor úgy döntöttél változtatsz az életeden, akkor elkezdtél különböző lehetőségek után kutatni. Nem tudtad még hogy mi fog ebből kisülni, csak azt tudtad, hogy ahhoz hogy boldogabb, teljesebb életed legyen, fejlődésre van szükséged. Ezért mész el különböző helyekre tanulni, fejlődni. Mit tanulhatsz az önismereti úton? Megismered saját magadat. Megismered azt, mit láttál régen máshogyan, és mi az, amit most az új szemüvegeden keresztül máshogyan láthatsz. A változás mindig önmagad meghaladását jelenti, ezért stresszel jár. De nem mindegy, hogy ezt a pozitív stresszt Te idézed elő magadnak, úgy hogy felvállalod azt, vagy pofoz az élet, és azért vagy stresszben.

Ha tehetnéd Te melyiket választanád? 

Ugye Te is az önmagad fejlesztését választod inkább ezért? Hiszen akkor pozitív dolgokat viszel be többnyire az életedbe. Ha megszünteted a halogatásaidat, akkor elmúlik a miatta kialakult bűntudat. Nem beszélve arról, ha ezt a pénzügyeiddel kapcsolatban is megteszed, akkor elkezd a Bőség beáradni az életedbe. Hiszen amit rendbe teszünk az életünkben, az utána nem vonzza be a negatív dolgokat. A halogatást megszüntetheted a vállalkozásodban is, a párkapcsolatodban is, a munkádban is, sőt az elfelejtett ünnepek tekintetében is.

Hogyan teheted meg mindezt? 

Ezt tanuljuk meg ebben a 28 napban, hogy legyenek céljaid, legyenek terveid arra az esetre, ha fejlődni akarsz. Tudjad hogyan és miben fejlődj! Hiszen fejlődni lehet a munkában, a hivatásban, az anyagiakban, a párkapcsolatban, a családi kapcsolatokban, az önismereti fejlődés útján, sőt! Az egészségben is. Ha engeded hogy időd legyen rá, és fontos ez számodra.

 

Itt az ideje, hogy elkezd:

Jelentkezem!

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!

 

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai:

 

 

Életvezetési Pénzügyek 6 napos kihívás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. május 6-tól

 

Időgazdálkodás halogatás célok

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2024. junius 14.-től

A Bőségtudatos, szegénységtudatos gondolkodás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

2024. szeptember 2-től

 

Hogyan védd meg Önmagad?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Önismerei fejlődés meditációkkal!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Csakrák kezdőknek!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online tanfolyam anyaga megvásárolható!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?