Önismereti fejlődés meditációkkal- pozitív gondolkodás

Önismereti fejlődés meditációkkal- pozitív gondolkodás

28 napos, online tanfolyam

                                                                                           ∨   innen indulunk

Ez a tanfolyam azért nagyon jó Neked, mert itt napi szinten osztok meg élő videókat, filmeket, idézeteket azokról a dolgokról, amik elősegítik a fejlődésedet, az életedet, az életkedvedet. Itt szó van arról, hogyan szünteted meg a halogatásaidat. Szó van arról, hogyan gondolkozzál pozitívan. Szó van arról is, hogyan osszad be az idődet. Az egész hónap arról szól, hogyan tanulj, fejlődj, hogyan érezd magad jól a bőrödben hosszútávon. Különböző lehetőségeket ajánlok annak érdekében, hogy jobbá váljon az életed. Ehhez nem csak ezzel az Online tanfolyammal segítek Neked, hanem egyéni konzultációval is. Miután részt veszel ezen az online tanfolyamon, a kedvezményed a konzultációból 5.000Ft. Így 15.000Ft- ért kapsz egy lehetőséget, amiben a közérzetedet javíthatod, teheted magadat általa egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet helyzetbe. 

Közérzetjavításra jelentkezés!

Hogyan segíti az életedet az Önismereti fejlődés meditációkkal tanfolyam?

Amikor úgy döntöttél változtatsz az életeden, akkor elkezdtél különböző lehetőségek után kutatni. Nem tudtad még hogy mi fog ebből kisülni, csak azt tudtad, hogy ahhoz hogy boldogabb, teljesebb életed legyen, fejlődésre van szükséged. Ezért mész el különböző helyekre tanulni, fejlődni. Mit tanulhatsz az önismereti úton? Megismered saját magadat. Megismered azt, mit láttál régen máshogyan, és mi az, amit most az új szemüvegeden keresztül máshogyan láthatsz. A változás mindig önmagad meghaladását jelenti, ezért stresszel jár. De nem mindegy, hogy ezt a pozitív stresszt Te idézed elő magadnak, úgy hogy felvállalod azt, vagy pofoz az élet, és azért vagy stresszben.

Ha tehetnéd Te melyiket választanád? 

Ugye Te is az önmagad fejlesztését választod inkább ezért? Hiszen akkor pozitív dolgokat viszel be többnyire az életedbe. Ha megszünteted a halogatásaidat, akkor elmúlik a miatta kialakult bűntudat. Nem beszélve arról, ha ezt a pénzügyeiddel kapcsolatban is megteszed, akkor elkezd a Bőség beáradni az életedbe. Hiszen amit rendbe teszünk az életünkben, az utána nem vonzza be a negatív dolgokat. A halogatást megszüntetheted a vállalkozásodban is, a párkapcsolatodban is, a munkádban is, sőt az elfelejtett ünnepek tekintetében is.

Hogyan teheted meg mindezt? 

Ezt tanuljuk meg ebben a 28 napban, hogy legyenek céljaid, legyenek terveid arra az esetre, ha fejlődni akarsz. Tudjad hogyan és miben fejlődj! Hiszen fejlődni lehet a munkában, a hivatásban, az anyagiakban, a párkapcsolatban, a családi kapcsolatokban, az önismereti fejlődés útján, sőt! Az egészségben is. Ha engeded hogy időd legyen rá, és fontos ez számodra.

 

Itt az ideje, hogy elkezd:
Egy hónapos fejlődés

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai

 

A BŐSÉG és az Anyagiak

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A BŐSÉG és az ajándékozás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Tervek Célok a Bőség nevében hagyományosan, és spirituálisan Worshop

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan változtathatsz az egészségeden?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan védd meg önmagad online tanfolyam?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időgazdálkodás online tanfolyam

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jövőteremtő életmód a korona idején

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp