Önfejlesztés spirituálisan

2021. szept 5.

Önfejlesztés spirituálisan

Vajon tudtad e, hogy a pakolás, és a takarítás a Bőség bevonzásának Önfejlesztési spirituális eszköze? 
Hogy csak és kizárólag oda tudnak menni a dolgok, ahol van neki helye, de ha tele van mindennel a lakásod, akkor nem tud megérkezni a várva várt dolog, dolgok hozzád? 

Amikor egy régi ruhadarabot felveszel, akkor ott van az emlék kép, akitől kaptad. Vele milyen kapcsolatban vagy most? Ott vannak azok a rezgések, amiket akkor éreztél, amikor rajtad volt a ruhadarab. 

Sőt, azok a rezgések is ott vannak, amik a környezet által beleivódtak, ha esetleg negatív helyen voltál, hiszen az emlékképekként is jelen vannak mint rezgés szinten. 

Ugyan ez vonatkozik azokra a tárgyakra is, amik körbevesznek téged. Sőt! 

Önfejlesztés spirituálisan

Elmesélek egy történetet: 
Évekkel ezelőtt, amikor ebbe a lakásba költöztünk, tele volt az 1800- as évekbeli festményekkel a falak. Nem csak a tárgyak energetikája volt az érdekes, hanem az is, hogy egy tükörben, ami az ajtóra volt ragasztva, egy szellemátjáró volt megtalálható. Bármit csináltam, a lakás mint átjáróház működött. Természetesen az orvosok amikor ezt mondod, nem azt nézik hogy spirituális vagy, hanem általában bolondnak. 

Szóval miután rájöttem, hogy a fürdőszobában azért lesz a karom tele kék lila foltokkal, mert ott is ott vannak ezek a lények, ezért vettem 6 db fenyőajtót, kiszedettem a régi ajtókat, megtisztítottam a lakást a fennmaradt szellemektől, és ma már nincsenek ilyen lények az otthonomban. 
Nem csak a tárgyakat tüntettem el a lakásomból, hanem azokat a szellemlényeket is, akik megakadályozták a boldog életet a minden napjaimban. 

Nem is gondolnánk, hogy miután elkezdünk takarítani, a mi rezgésünket terítjük szét a lakásban, és amennyiben párban élünk, egy érzékeny spirituális párnál ez okozhat problémát, és ezért felfokozódhatnak a viták közöttetek. 

Ugyan így miután felfokozódtak az energiák benned, menj el zuhanyozni, vagy fürödj le, és addig maradj a kádban, amíg minden negatív energia a víz segítségével kimosódik minden sejtedből, sejtmagodból, atomodból! 
Azt is megteheted, hogy kiállsz az esőre, és úgy képzeled el. 
Ha nem így teszünk, akkor feszültség maradhat bennünk, és nem tudunk elaludni, morgósok, békétlenek leszünk.  

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!