Olvasd el Tamás élménybeszámolóját!

2021. okt 5.

Olvasd el Tamás élménybeszámolóját!

Miért sikertörténet? Itt olvashatsz róla: 

“Máriát a könyve kapcsán ismertem meg, amelyet korábban rendeltem tőle. Szimpatikus volt az írása, ráadásul egy kupon is járt hozzá, egy alkalmas kezelésre. Felhivtam, egyeztettünk és gondoltam kipróbálom. Bár fogékony és nyitott vagyok az efféle dolgokra, a beszélgetés után kissé szkeptikusan, de főleg kíváncsian vágtam neki a kezelésnek. Csodák csodájára, az első alkalom használt és számomra is meglepő információkat kaptam arról, hogy ki vagyok, ki lehetek és miért vannak dolgok körülöttem úgy, ahogy.”

Örömmel tölt el amikor valaki megírja nekem a sikertörténetét: 

Sokszor van olyan, hogy megkeresnek. Sokan vagytok, akik nézitek a “Spirituáslis Segítők” csoport bejegyzéseit, és köztük időnként beteszem az oldalam egy- egy linkjét is, ami a Bőségklub linje. Van hogy telefonon, mást messengeren, megint mást személyes találkozó alkalmából ismerek meg. 

Amikor egy- egy új ügyfél felkeres, valamilyen formában, sokszor érzem, hogy összeszorul a gyomrom a története által, és tudom, hogy nagy segítség neki ez a lehetőség. Így történt ez Tamással is. 

Várom a jelentkezésedet, hogy Neked is könnyebb legyen!

 

Olvasd el Tamás élménybeszámolóját!

Tamás fantasztikusan meglépte a szükséges lépéseket nem csak mentálisan, a spirituális világban, hanem a fizikai világban is. 

Tamás egy különleges ember, ahogy Te magad is különleges vagy. Mindenki megismételhetetlen csoda ebben a mai világban. Mindenkinek szinte vannak olyan régi múltbeli sebei, amivel ha dolgozunk a ThetaHealing® technikával, egy konzultáció keretin belül, akkor megoldások születnek, születhetnek az életükben. 

Ma már nem csak a ThetaHealing® módszerét alkalmazom, hanem elmondom azt is, (mint Spirituálsi Segítő Szakember), hogy mik azok a lépések, amiket ha megteszel a saját kis világodban, akkor gyorsítani tudod a folyamatokat az életedben. Ez a módszer így meghozza sokkal hamarabb a kívánt hatást. 

Bőségről beszélünk, amikor a párkapcsolatunkat, a családi-, baráti kapcsolatainkat megéljük. Akkor is, amikor az egészségünkön szeretnénk változtatni. 

Várom a jelentkezésedet, hogy Neked is könnyebb legyen!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!