Olajfa “A megújhodás virága”

2020. márc 7.

Olajfa “A megújhodás virága”

Amikor erre a virágra volt szükségem, nagyon elfáradtam az élettől, a mindennapoktól. Nem csak mentálisan, hanem fizikailag is elfáradtam. Ez éppen abban az időszakban volt, amikor egyszerre jártam edzeni a fitnesz terembe, és tanultam németet. A kettő egyszerre annyira kimerített a munka mellett, hogy az alvással is problémáim voltak. Mivel kevés időt fordítottam pihenésre, és sok időt a szellemi, fizikai képzésemre, munkára, így túlzásba vittem a programok sűrűségét, és az olajfa segítségével visszanyertem az erőnlétemet. Előtte semmi másra nem áhítoztam, csak egy kis pihenésre. Mivel túlhajszoltam magam, ezért nem tudtam kellően kipihenni magamat. Mint amikor a kisgyermek annyira fáradt, hogy már elaludni sem tud. Ilyen állapotba kerültem én is. Ez a virág segített utamon a mindennapokban.  

Ez a virág a kimerültség ellenszere. A mentális és fizikai kimerültségre, a gyengeségre, megnövekedett alvásigényre, ha valaki állandóan aludni szeretne. 

Olajfa “A megújhodás virága”

 A hétköznapokban nehezen teljesít, az akkumulátorok lemerültek, s mivel állandóan fáradt, már a tartalék is elfogyott. Szomorúság és céltalanság jellemzi.
Ez az érzés nem csak a lélekben, hanem a testben is szétárad. Kimerültség, szívgyengeség, vérkeringési problémák, vas hiány jellemezhetik azt, akinek erre a virágra van szüksége.
Mély pihentető alvásra van szükség, hogy ez az állapot megszűnjön. Aki ezt a virágot használja, annak mély pihentető alvása lesz, hiszen az örökké örökzöld olajfa, ami 1500 évig is elél, és bőségesen ad gyümölcsöt, az megteszi a hatását.
Pozitív állapotban az ember erőben teljében van, egyensúlyt talál a munka és a pihenés között, és nagy teljesítményekre képes. Könnyen regenerálódik. 
Ha az ember jól raktározza el az energiáit, akkor munkájában is rendesen tud teljesíteni, és szükség esetén képes a tartalékait is mozgósítani. 

Esténként rendszeresen Mantráztam meditációban: 
Nyugalomban vagyok.
Kipihentem magam
Újra erőre kapok. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?