Nem sokára Karácsony

2021. nov 23.

Nem sokára Karácsony

Nagy dilemma, kinek mit vegyünk névnapjára, születésnapjára, mikulásra, vagy éppen karácsonyra. Ha szeretnél valakit meglepni, hogy megtanulja a megoldás centrikus gondolkodást, adhatod neki ajándékba ezt a lehetőséget. Miért lehetőség? Az iskolában arra tanítanak, legyünk szót fogadók, engedelmeskedjünk, ne lógjunk ki a sorból.

 

Nem sokára Karácsony

Van egy ötletem, ha nem tudod mit adjál ezekre az ünnepekre. Hiszen karácsonykor azokat is felkeressük, akiket egész évben nem. Tudjuk hogy ha szeretnek játszani, játékosan tanulni, sőt azt is, ha évek óta magányosak. Mi pedig mindig unalmas dolgokat veszünk nekik ajándékba, mert nincs ötletünk. Ezért találtam ki a CASHFLOW társasjáték AJÁNDÉK KUPONT. Érdemes szeretteinket megajándékozni egy- egy játék lehetőséggel, hogy új ismerősökre tegyenek szert, és új kapcsolatokat építhessenek ki. Ezen kívül egy olyan gazdaságos Önismereti tanfolyamon vesznek részt, aminek segítségével rendbe tehetik a gazdasági helyzetüket is, ha szeretnék.

Ezzel a játékkal Te azt tanulod meg, hogyan lássad újabb és újabb szemszögből az életet, a megoldásokat. A szeretteid is megtanulhatják. Sőt újabb és újabb megoldásokat találhatsz ugyanarra a dologra, ha ezzel a játékkal megtanulod a gyerekek látásmódját, akik addig próbálnak valamit, amíg sikerül Nekik. Tanuld meg Te is, hogy addig próbálkozz a vállalkozásoddal, amíg sikerül. Itt az agyad trenírozását tanulod meg a játékkal.

Cashflow ajándék kártya most 12.000FT.

Itt van a képen egy csapat játékos, akik jobban összekovácsolódtak a játék folyamán. Sokat tanultak ebből a játékból, a  játék által önmagukról.

Ma már teljesen máshogyan vezetem a játékot, mint az elején, hiszen a spirituális tudásomat is beleviszem a játékba. Így sokaknak nem csak a kérdésére jön meg a válasz, amivel jönnek a játék elején, hanem blokk oldások is történnek. Így az életben sokkal könnyebben döntenek, illetve türelmesebbek magukkal, hogyha a döntés nem azonnal érkezik be a tudatukba. 

 

Várlak szeretettel, hogy szívből segítsem a jövődet, vagy a szeretted jövőjét!