Nem sokára itt a Mikulás

2019. nov 24.

Nem sokára itt a Mikulás

Mire itt a Mikulás, jó lenne ha kiegyensúlyozottabb lennél? Kezd el az egyéni konzultációk keretén belül a kezeléseket. Mivel DNS szinten is gyógyítod családodat ha magadat gyógyítod, így érdemes eljönnöd akár a gyermeked, akár a szüleid betegek. Honnan tudom ilyen biztosan? Nem csak azért mert ezt tanultam, hogy DNS szinten is mennek át az energiák, hanem saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor Thétáztam az egyik szobában, és átjött a fiam a másik szobából elújságolni, hogy elmúlt a fejfájása. Abban az időben rengeteget fájt a feje. De ez ma már a múlté. Mivel nem engedi hogy rajta dolgozzam ezzel a technikával, ezért úgy segítek neki, hogy magamon dolgozom. 

El tudod képzelni, hogy egy 73 éves idős hölgynek a csontsűrűség vizsgálata javul, ami évek óta mindig vagy romlott, vagy stagnált? Na ugye hihetetlen. Pedig ez történt az édesanyámmal. Igaz jó magam rendszeresen használom az energiagyógyászat különböző fajtáit saját magamon. Így aztán nagyon megörültem ennek a hírnek. Számomra bebizonyosodott, hogy működik, és nem csak Nekem.

Beteg a gyermeked? Segíteni szeretnél neki, de nem tudod hogyan?

Gyere el a kezelésekre, vegyél egy ajándék kártyát, és miközben magadat gyógyíttatod, Ő is gyógyul. Hogy mennyire, az Tőled is függ, mennyire vagy pozitív, és mennyire hiszel ezekben a dolgokban.
A mondás is ezt mondja: ” Higgy és megadatik. “
Ajándékba is veheted ezt az ajándék kártyát Mikulásra, vagy Karácsonyra. 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!