Ne aggódj, hanem éld az életed!

2019. nov 5.

Ne aggódj, hanem éld az életed!

A szabadságot és az egészséget nem lehet pénzért megvenni!

Itt az ideje, hogy felvállald az életed, és éljél. Ne a más emberek elvárásainak akarj megfelelni, és ezzel akadályokat görgetni a saját önvalódnak.

Az ember gondolatai összessége.

Amilyenek a gondolataid, olyan az életed. Ha kicsinyes, önző, hálátlan ember vagy, aki egész nap csak panaszkodik, akkor ne csodálkozz azon, ha ez az életedben is kiütközik. Ilyenkor folyamatosan megtalálnak a negatív dolgok az életedben.

Ne aggódj, hanem éld az életed!

A nagy számok törvénye alapján

a félelmek alaptalanok, és ezért nagyon sok félelemmel kapcsolatos gondolatra egyáltalán nem is lenne szükség. Mégis a panaszkodók panaszkodnak, és nem gondolják, hogy minden szó teremt. A jövőjüket teremti. Azután pedig csodálkoznak, ha negatív irányba fordul az életük.

A csodarecept: ThetaHealing®

Amikor egy mély ponton vagy, akkor legkönnyebben úgy juthatsz ki onnan, ha feltérképezed mi lehet a legrosszabb ebben a dologban. Ezt ThetaHealinggel ásásnak nevezzük. Ilyenkor elküldjük a Teremtő fényébe a negatív energiákat, hogy tisztuljon. Történelmi szintem megoldást kérünk, a többi szinten pedig törlést. Ezután thétában elkezdjük a mi lehet ennél is jobb útvonalat követni, majd ha elég sokat találtunk a Teremtő segítségével, azokat betöltjük, hogy ezek valósuljanak meg a negatív helyzet helyett. Azután kezdj el így élni.

Napi szintünk:

Amikor bétában találjuk meg mi a legrosszabb, akkor azt írjuk le. Ezután készüljünk fel lélekben a legrosszabbra. Írjuk le. Ha ezt megtettük, akkor ebből hozzuk ki a legtöbbet. Vagyis, hogyan lehet ennél is jobb? Írd le ezt is. Kezdj el így élni. Ezt a technikát Dale Carnegie- től tanultam, amikor nem Agykontrolozhattam az orvos utasítása szerint. Szót fogadtam neki, és új utakat kerestem. 

Agykontrollal:

Amikor alfában Agykontrollal látjuk meg a rosszat, azt egy fekete keretes tükörben képzeljük el. Ezután balra toljuk a képet, és egy világos keretes tükörben elképzeljük hogyan gyógyítsuk jobbítsuk meg a helyzetet. Miután ezt is balra toljuk, egy arany színű keretben elképzeljük mi az amit szeretnénk, és hozzá tesszük: Vagy ennél jobb történjen velünk. Kezdj el így élni.

Bachvirágokkal:

Mindig az aktuális állapotra adjuk a virágokat. TE kihúzod azt a kártyát, ami segít megszüntetni a félelmeidet, a negatív gondolataidat, vagy éppen a pánik, depresszió okozta traumákat. A itt tudsz jelentkezni a Bach- virág Tanácsadóba

Így eluralkodhat végre az életedben a nyugodtság, a jókedv, és az önmagad szeretete. Megtanulsz választani a dolgok között, amit szeretnél elérni, megvalósítani az életedben. Mindezt különböző útvonalakon érhetjük el, valósíthatjuk meg. Itt az ideje, hogy megkönnyebbülj, hogy elmúljon életedből a szorongás, az aggódás, az ostoba félelmek helyett a megnyugvás jöjjön el az életedben. Így ha ezektől megszabadulsz, akkor minden nap egy új életet kezdhetsz az életed tengerén. Így tudsz majd citromból limonádét készíteni. Vagyis a savanyú gyümölcs helyett egy finom ízű nedűt tudsz készíteni az életedben is. 

“Mindennap cselekedj jót, és varázsolj boldog mosolyt valaki arcára. “

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!