Mit üzennek nekünk a többi színek? II.

2019. szept 26.

 

 

Mit üzennek nekünk a többi színek?

A többi szinek azt üzenik nekünk hogy:  

Mit üzen nekünk a világoskék szín? 

Az ég színe a világoskék. Ugye Te is szereted a világoskék eget, ahogy szikrázó napsugár hatja át a fehéren úszó felhőket rajta? Ezt a szín azt üzeni nekünk, hogy fertőző betegségek esetén, magas láz esetén is segít Neked, hiszen ez a legjobb fertőtlenítő, sugárzásai lehűtenek, megnyugtatnak. Mivel a torokcsakra színe, irányítja a beszédet, nyugalmat, békét hoz ha túlságosan élénk lennél, vagy hisztérikus rohamaid lennének. 

Gyógyítás: 

Torokbetegségek valamennyi fajtájára, váltóláz, gyermekbetegségek, kanyaró, mumsz, gyulladások erős fájdalmak esetén, görcsöknél. Égéseknél, csaláncsípésnél. Migrén, viszketés, sokk, álmatlanság, neuralgia esetén. Ajánlott minden pajzsmirigybetegségben küzdőnek. 

Mit üzennek nekünk a színek?  

Hát megint üzennek. A középkék szín például azt üzeni nekünk, hogy a pajzsmirigyet irányítja, jó vértisztító, mert a piros ellentéte, és így fehéret adnak. Megszabadít a félelemtől, szorongástól, szélesíti a szellemi képességeket. Altató, és fájdalomcsillapító.

Pszichológiailag:

Tisztító hatást fejt ki a súlyos mentális betegeken. Gyógyítja a szemeket, füleket, orrot, tüdőket, segít az asztmánál, a gyomornak ha a mikroflórája megváltozik, és ez fájdalommal jár. 

A kék szín nyugtató hatású. A közösség érzésének a színe. Amikor kék színt választod elsőnek, olyankor nyugalomra vágysz, harmóniára, fiziológiai igényed van a pihenésre. 
Amikor bőrbetegséggel küzdesz, akkor kerüld a kék és a zöld szín használatát is, mert olyankor ezek a színek rosszabb állapotot idéznek elő a bőr felületén. 

 

Mit üzen nekünk a Violakék (lila) szín? 

Ez a szín nyugtatja a központi idegrendszert. Ezért ha ilyen problémáid vannak, akkor ez a Te színed. Lehet, hogy csak ritkán fogod alkalmazni, de mindenképpen érdemes a ruhatáradba beszerezned egy ilyen darabot is. Ha Te is természetednél fogva idegesebb vagy, és rendszeresen feldobottabb állapotba kerülsz, akkor ez a Te színed. Helyreállítja lelkedben a békét, a nyugalmat az alkotó egyéniséged számára. 

Gyógyítás: 

Remek hatása van a neurotikus problémákra. Erre először piros színt kell mutatni, majd violakéket. 

Pszichológiailag: 

A szellemi intuíciót fejleszti. Ez a homlok csakra színe. Idegi problémákat, reumát, lumbágót, pszichológiai sokkot, hallássérülést, daganatokat, agyhártyagyulladást, veséket, húgyhólyagot szintén pozitívan alakítja. Mágikus elvarázsoltságot ad. Misztikus egyesülést szimbolizál. Néha érzelmileg a gyerekes elvarázsoltsággal kapcsolják össze. 

 

 

Kérlek igyekezz, az időpontok korlátozottak!