Mit üzennek nekünk a többi színek? III.

2019. szept 30.

Mit üzennek nekünk a többi színek? 

Azt üzenik nekünk a többi színek hogy:

Vegyük elsőnek a szürke színt. Tulajdonosa el akarja elhatárolni magát valamitől, vagy mindenkitől. Szabad akar lenni, és semmiben sem akar részt venni. az az ember, aki ilyen állapotban van, csak mechanikus munkát tud végezni. A szürke titkolódzást hordoz magában. Aki ezt a színt részesíti előnyben, az attól fél, hogy kihagy valamit az életéből. Ez az ember lehet még szórakozni is fél, direkt szenvedtető pozíciót vesz fel az életében. Lehetnek ők a hipohonderek is. Ha az ember legyengült, erős stresszes állapotban van, akkor a szürke szín egyre előrébb kerül az életében. 

Mit üzennek nekünk a többi színek?

Így a barna szín mit üzen nekünk? 

A fizikai érzékelésekre irányul, ez a szín az ember közérzetét jellemzi. Ha az illető szereti ezt a színt, akkor lehetnek fizikai, egészségügyi problémái. Ha hátrébb kerül ez a szín életének fontossági sorrendjében, akkor az egészségügyi állapotában nem mutatkozik jelentősebb probléma. Gyakran áll előtérben azoknál az embereknél, akiknek nincs otthonuk, vagy úgy érzik, ahol laknak az nem az otthonuk. Így nem tudnak ellazulni, biztonságban érezni magukat azon a helyen, ahova haza mennek. 

Ez a szín arról is beszél nekünk, tulajdonosa milyen, és mekkora fontosságot tulajdonít a gyökereinek, az őseinek, az otthonának, az érdeklődési körében élő embereknek. Ez a szín a család színe. 
Ha előtérbe kerül az illető életében, akkor magas igényt mutat a fizikai örömök iránt. Az ember rossz szituációban van, amiből szeretne kiszabadulni. 
Ha ezt a színt valaki háttérbe szorítja az életében, akkor nincs szüksége lazításra, nyugalomra, harmóniára, nem törődik az egészségével, és elutasítja a közeli környezetét. Kiemelkedni szeretne a környezetéből. 

 

Mit üzennek nekünk a többi színek?

Mit üzen nekünk a fekete? 

Ha valaki ezt a színt az első négy helyre teszi az életében, akkor azt mutatja, számára az élet megállt. A fekete a NEM- et, a fehér az IGEN- t mutatja. Ezen a helyen azt mutatja, az illető mindentől el akar szakadni. Lehet hogy mély depresszió uralkodik az életében, a dolgok mostani állása miatt. Kitartóan, makacsul ragaszkodik mégis ehhez az élethez. Ha első helyre teszi az illető ezt a színt, akkor semmi sem jó úgy számára ahogy van. Gondolkodhat akár az öngyilkosságban is. Fellázad a sorsa ellen, a következmények sem érdeklik, és nem tud átgondoltan cselekedni. 

 

Ha az életében valakinek ez a szín a 2. helyen van, akkor egy kicsivel jobb a helyzet. Ez a szín a szakbarbárok színe is. Szeretne a környezetéből kiszakadni, de nem sikerül neki. 
Ha az első helyen a kék áll, akkor abszolút nyugalom lehet az életében, és ez vethet véget mindennek. 
Ha az első helyen a sárga van, akkor váratlan fordulatokra, csodákra számít. Hiszen a sárga a gyermeki szín.
Ha a fekete előtt a barna áll, akkor csak a család számít, a rokonok, és azok, akik közel állnak hozzá. Fizikailag a nyugalom, a biztonság fontos számára. Ebbe a kis világba akar bezárkózni. Depresszióra is utalhat. 
Ha a fekete a sokadik helyen van egy ember életében, akkor mondjuk normálisnak. Ilyenkor szabadon befogad új dolgokat az életébe, és az egész életet pozitívan értékeli. 

 

Mit üzen nekünk a piros szín?

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!