Mit üzennek nekünk a többi színek? I.

2019. szept 22.

Mit üzennek nekünk a többi színek?

Azt üzenik nekünk a színek hogy: 

Pl.azt üzeni nekünk a narancssárga szín, hogy ha ezt a szín részesíted előnyben, akkor ez a szín könnyíti a fizikai és a mentális funkcióidat. Megszűteti az elnyomottság érzését, segíti az értelem működését, új gondolatokhoz segít. Erősen növeli a mentális szintedet, ezért gyermekkorban érdemes több narancsszínt adni, hogy továbbtudják fejleszteni a gyerekek saját maguk működését a lélek területén. Több türelmet és megértést hoz Neked, bátorságot és erőt ad az életedhez. Gyógyítja a lépedet, a vesédet, a légcsövedet, és más mellkasi problémáidat. 

Az epekőre és az érzelmi természetű problémáidra is pozitív hatással van. 
Hordhatod ruhában, és eheted ételben. A szex csakra színe. Ha problémáid vannak a szexualitással, akkor is ajánlott ez a szín Neked.  

A Tantra jógát nevezhetjük a szexuális jógának is, ami a szívnek is segít, és a szexuális problémáidnak is. 

Mit üzennek nekünk a többi színek? 

Azt üzenik nekünk a többi színek, hogy pl. a sárga szín a napfonatcsakra színe, és ettől függ, mennyire erős az akaratod. Létrehozod e életedben mindazt a jót amit elterveztél, vagy csak álmodozol, mert gyenge ez a csakrád, és nem tudod megvalósítani az álmaidat. 
Az emésztési folyamataidat is ez a szín irányítja éppen ezért figyelj oda, hiszen a köldökcsakrád és a gyomrod szinte egy helyen vannak. Tisztító hatást fejt ki ez a szín a májadra, a bélrendszeredre, és a bőrödre is. Pszichikailag harmóniát hoz Neked, ösztönzi a logikai erőidet, segíti az önkontrollod kialakulását, fejlődését. Egyensúlyt és optimizmust hoz az életedbe. Ha tükörbe nézel, és elégedetlen vagy magaddal, akkor itt az ideje, hogy sárga ruhát viselj, és a lakásodban domináljon a sárga szín. 

Segít a sárga az ellazultságban, a relaxációban, megszabadít a terhektől és a problémáktól, így felszabadultnak érzed magad. Ha a sárga színt teszed az első helyre, akkor nagy reményekre számíthatsz, és nagy boldogságra is. Mellette lehet egy kis konfliktus érzésed is. A boldogság minden formáját jelképezi a sárga szín az életedben. Így a szexuális kalandokat is, illetve a tudatos rendszerek is érdekelhetnek. 
Ajánlott ha idegkifáradásban szenvedsz, vagy a bőröd megbetegedett, illetve ha gyomorelégtelenséged van. Ha máj problémáid vannak, illetve ha cukorbeteg vagy. Rendbe hozhatod magad, ha sárga színű ételeket eszel. 

Mit üzen nekünk a Zöld szín? 

A zöld szín a szívcsakra színe. A zöld szín irányítja a jellemed, erősen hat a szívedre, a vérnyomásodra. Amikor ezt a színt hordod, érezheted, hogy megújúltál, új érzéseid vannak, új életet kezdesz, vagy éppen élénkséget élsz meg az életedben. Nem csak fizikailag irányítja ez a szín a szívedet, hanem érzelmileg is. 

Gyógyíthatod vele: A fekélyeket, a fejfájásodat, a megfázásodat. Ezen kívül a rosszindulatú szöveteidet is kompenzálhatod vele. Helyre állítja az idegrendszeredet, harmóniát hoz az életedbe. 
Ha a zöld színt választod, akkor stabil világnézettel rendelkezel, magas az önértékelésed. Viselkedésedet, elveidet azzal magyarázod, hogy alapvető elveket hordozol, a Te véleményeddel számolni kell. Nagyon fontos számodra az a benyomás, amit a társadalomra gyakorolsz.

Mit üzen nekünk a piros szín? 

 

Kérlek igyekezz, az időpontok korlátozottak!