Mit hozhat az új év?

2022. jan 4.

Mit hozhat az új év?

Rajtad múlik csak, hogy mit hoz ez az év. Nehézségekként, vagy kihívásként éled meg a lehetőségeket, amik utadba kerülnek.

Amikor kihívásként éljük meg az akadálynak mondott dolgokat, és végig csináljuk, akkor felfelé emelkedünk. 

Amikor akadályként, akkor pedig lehúzó erőként, panaszkodásként, negatív energiaként. Ezért csak Rajtd áll, hogy milyen életed lesz, illetve van. 

Mit hozhat az új év?

Ebben az évben sok ember kerül kihívás elé. Beadatja e magának az oltást, és felvállalja az elveit, vagy beadja a derekát, és marad a mostani munkájában. Mindegyik választás helyes, mert csak választások vannak. Egyik sem jó, vagy rossz. Hiszen mindegyik az úton tart. Itt van egy rövid videó.

Kattins a képre!

 

Amikor hiszünk abban amit csinálunk, és megtesszük a szükséges lépéseket, akkor fantasztikus dolgok alakulnak az életünkben. Megkapjuk a boldogságot, az örömöt, és mindent, amire vágytunk. Érdemes ezért leírnunk hogy jelenleg hol tart az életünk, és azokat a dolgokat is, amiket szeretnénk megvalósítani ebben az évben. Legyen az párkapcsolat, családi kapcsolat, baráti, közösségi kapcsolatok, vagy hivatás, pénz, egészség, hobbi. 

Legjobb, hogyha még nem tetted, most elkezded képezni MAG-AD a hobbid irányába, hogy később, amikor már készen állsz, az legyen a munkád. Mert amikor a hobbid a munkád, akkor már bármi jöhet, boldogan teszed meg a következő lépést, annak érdekében, hogy ez a Boldogság megmaradjon az életedben!

Hogyha ehhez segítségre, támogatásra, blokkok oldására lenne szükséged, akkor

keress bátran!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!