Mit gondoltam a pénzről régen és most?

2022. máj 16.

Kattints a képre a vidóért!

1. Mit gondoltam a pénzről régen és most?

Gyermekként azt gondoltam, mi szegények vagyunk. Édesapám és Édesanyám is központi témát csináltak ebből.

Íme egy saját történet:

Amikor 3 évesen kaptam egy hatalmas macit Lengyelországból édesanyámtól, hatalmas nagy örömöt éltem meg ennek a váratlan ajándéknak köszönhetően. De sajnos nem csak ezt éltem meg. Apukám haragudott az anyukámra, mert szórta a pénzt. Ezért én az örömöt, a váratlan ajándékot, összekötöttem érzés világban, és hitrendszerben a haraggal és a pénztelenséggel is.

2. Mit gondoltam a pénzről régen és most?

Ez miatt, amikor valakivel beszélgettem és én örömöt éreztem, vagy éppen váratlan ajándékot kaptam, akkor jelen volt az életemben a harag és a pénztelenség is. Ha pedig a másik ember élte meg az örömöt, akkor bennem voltak a rossz negatív érzések.

Ezt a ThetaHealingnek köszönhetően tudtam letenni az életemből.

A másik történet már később játszódott le:

Édesanyám és édesapám vettek egy kertesházat, ahol volt albérlő is. Nagyon kevés összeget kértek a bérletidíjért, és továbbra is a szegénységet választották, hiába volt passzívjövedelmük. Én gyermekként nem értettem, miért mondják, hogy nincs pénzük, amikor finomabbnál finomabb ételeket ettem, és minden nyarat üdülőkben, táborokban töltöttem. Jártam hegedülni, és úgy éreztem nagyon sok ajándékot ad Nekem a Jó Isten. Csodálatos emberekkel ismerkedtem meg, csodálatos helyeken, sokszor nem csak sátortáborban, hanem kastélyokban aludtam. Csak néhányat említek itt: A kőszegi várban, és Vajtán a kastélyban is voltam üdülni.

Meggyőződésem volt, hogy aki szegény, az így él. 

Ha a szegények így élnek, akkor hogyan élnek a gazdagok?

Persze olyan sokáig hallgattam, hogy szegények vagyunk, amíg én is megtapasztaltam az igazi szegénységet. Ekkor beázott a tetőnk, és nem tudtuk megcsináltatni az emésztőt sem évekig, ami ott tátongott az udvarunk közepén, mint életveszély a gyermekeim számára.
Aztán jött a segítség… Ekkor a félházrész tulajdonosának a fia felajánlotta, hogy megcsináltatja a tetőt. Mi pedig havi 5.000Ft- tal visszafizetjük. A Jó Isten mindig úgy alakította az életünket, hogy meglegyen ez a pénz, és meg tudjunk élni. Ekkor még nem ismertem a hála érzését. Ezért persze nem jól éltünk, csak éppen kijöttünk a pénzünkből.

Mindig listával mentünk vásárolni, és havonta csak 1 pár cipőt tudtunk venni, mivel hatan éltünk együtt. Az emésztőt segítő emberek csinálták meg, segítségből, és minimális összegért. A házrész tulajdonos fia pedig finanszírozta az anyagokat hozzá.

Ezek voltak a pénztelenség történetei az életemben egyrészről.

Vajon hogyan lehet ezek ellen tenni? Ezt írom le a következő részben.

Robert Kiyosaki sokat segített nekem ebben. 

 

 

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!