Mit csinálunk a Cashflow játékok alkalmával?

2019. nov 27.

Mit csinálunk a Cashflow játékok alkalmával?

Az iskolákban mindenkit arra tanítanak, hogyan keressenek pénzt, de arra senkit sem, hogyan tartsák meg, , hogyan osszák be vagy fektessék be jól. Itt ezt tanuljuk meg játékosan. 
Egy olyan gondolkodást kezdünk elsajátítani a játék által, ami a későbbiek folyamán segíti életünket a stabilabb pénzügyi helyzetünk megtalálásához, illetve a pénzügyi fejlődésünkhöz, hosszabb távon pedig olyan szinten változtatja meg a gondolkodásunkat, hogy elindulhatunk az anyagi függetlenség fejlődésének az útján.
Ahogy megváltozik a gondolkodásunk, úgy alakul át a pénzügyi helyzetünk az életben.

Mit csinálunk a Cashflow játékok alkalmával?

Az első rész, egy bemutatkozó körből áll, amelyben a résztvevők és az oktató is elmondja, miért van itt, és egy pár szót ön magáról, élethelyzetéről. Miben vár javulást a játék kapcsán, vagy milyen átalakulásokon ment eddig keresztül általa. Ezt követően lesz egy bevezető, amiben Robert Kiyosaki, a „Gazdag papa, szegény papa” című könyv írója, s a játék kitalálója által vallott információkat adom át, a bemutatkozó kör által a jelenlévőknek személyre szabottan fűszerezve. Ha ez is megvolt, akkor kezdünk bele a játékba, ahol mindenki gondolkodhat hangosan, amikor éppen rákerül a sor. Ezzel is segítve társait a tanulásban, fejlődésben, az újabb szemléletek megismerésében.
Amikor mindenki már megnyerte a saját játékát, akkor egy megosztó kör van a játék végén, ahol mindenki elmondhatja ma milyen AHA élményekkel, információkkal lett gazdagabb. Így még több felismerés, jövőre szóló megoldás rálátása születik meg.
A workshop végén egy pénzteremtő meditációval zárjuk az estét. 

Mire tanít ha több alkalommal jössz el, a Cash flow játék? 

Az első alkalommal rálátsz éppen hogyan gondolkodol most ezen a napon, ezekben a hetekben. Ha elmész, és megfigyeled az életben, amit a játékban tanultál, akkor rálátsz arra, hogyan csináld a pénzzel való gazdálkodást a mindennapokban máshogyan. Ha ezt teszed, akkor legközelebb lehetsz egy kicsit merészebb a játékban, és kockáztathatod a játékpénzedet. Ha így cselekszel, meglátod, az életedben éppen milyen energiák lennének akkor, ha a saját igazi pénzeddel is azt tennéd, amit most itt a játékban. 

Mivel a férőhelyek korlátozott, így előzetes bejelentkezés, és időpontfoglalás szükséges. Az email-bejelentkezés után részletes felkészítő-tájékoztató levelet küldök.
Ha nem tudsz eljönni, jegyedet átadhatod ismerősödnek, ezért az nem vész el. Ebben az esetben írásbeli értesítést kérek email formájában.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!