Miről szól még a ThetaHealing?

2020. máj 6.

Miről szól még a ThetaHealing?

Azokról a dolgokról, amiket még saját magunknak sem vallunk be. Amikor eljönnek hozzám a fejlődni tudatosodni vágyó emberek, azokon a dolgokon tudunk dolgozni, amikre lelkiekben testiekben már Ők is készen vannak. Így történt ez Kálmival is. Olvassátok mit írt, hátha kedvet kaptok eljönni egy konzultációra. Úgy talán egy jobb élet felé vezet majd utatok. 

Ebben a köszönő levélben Kálmi Ildinek szólított engem. Ennek is története van. Amikor kislány voltam, volt egy rokonom, akit Ildinek hívtak. Amikor vele játszottam, mindig teljesnek, egésznek éreztem magam. Mielőtt megszületett volna a testvérem, a szüleimet megkértem, ezt a nevet adják neki, ha kislány lesz. De ők nem ezt tették. Rá fél évre voltam elsőáldozó, és bérmakeresztnévként az Ildikó nevet vettem fel. Ezt a nevet hivatalosan 2016- ban kezdtem használni. Az Ildikó jelentése: Harcos a mitológia szerint. Két évig használtam ezt a nevet, amíg megvívtam önmagammal, és másokkal a saját csatáimat. Ezt követően már nem éreztem, hogy harcolnom kellene. 

Ezt követően újra visszavettem a Mária nevet, ahogy születtem, és ezt használom. Nekem ez a név sokkal békésebb, sokkal jobban érzem magaménak újra. De most már tudom, bármikor használhatom az Ildikó adta előnyöket, hiszen megtapasztaltam a név energetikáját a saját bőrömön. 

Most pedig térjünk vissza Kálmira: 

Ezt írta Kálmi:

Megértettem Édesapám szerepét az életemben, és sikerült a magamra vállalt karmikus elfolytásokat feldolgoznom. 

Mérföldkőnek értékelem a történteket az életemben, ugyanis ez volt az egyik legfontosaabb megérteni való kulcs, hogy megszülethessek erre a világra. 

Így végre arra tudok koncentrálni, amiért a földre jöttem. És újszülöttként a próbatételeimet és csetléseimet- botlásaimat szeretettel, megértéssel, támogatással fogadom- nem kudarcként, hanem a tanulás- járni tanulás az utamon- szükséges részeként értékelem. 

Gyerünk tovább, köszönöm Ildi, hálám üldözni fog, még elképzelni sem tudod, hogyan. 

Kálmi

2017.01.24

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!