Miről számolt be két felnőtt férfi?

2022. jan 5.

Miről számolt be két felnőtt férfi?

Zoli élménybeszámolója:

“Szia az történt a bal oldalon szokott becsípődni a derekam. Amit észrevettem a baloldali becsípődés eltűnt vagy épp kiegyenlítődik, mert a jobb oldalamba jön bizonyos időközönként egy érzés ami számomra az örömet jelenti, azért néha fáj. Olyan mind, ha az elfogadás jelenem meg. Hála és köszönet a munkádért 🙂 üdv Zoli”

 

Miről számolt be két felnőtt férfi?

Ágoston élménybeszámolója:

“Már az alkalmunk közben is éreztem, hogy tisztulnak az érzéseim és még a szemem is gyógyult, felfrissült a látásom. Ezek után kezdett el megjelenni bennem a vízióm, amit elfeledtem és most már tisztán látom. Plusz anyukámmal és az öcsémmel is javult a kapcsolatunk, befogadóbb vagyok a szeretetükre és hosszú idő után végre együtt beszélgetett a család. Nagyon hálás vagyok Mária, köszönöm 🙂 Ágoston”

Mivel szoktak hozzám eljönni, hogy változtassanak a dolgokon? 

Elsősorban a párkapcsolattal, családi kapcsolatokkal, lelki- és testi egészséggel, és a hivatás- munka, pénzügyekkel keresnek fel. Nem is gondolnád, hogy amikor az anyukáddal, vagy az apukáddal, vagy éppen a pároddal van problémád, az kihat az anyagi, pénzügyi dolgaidra is. 

Nagyon sok, szinte minden embernek vannak gyermekkoráról hozott blokkjai. Amikor ezeket oldjuk, elkezdődnek a csodák az életünkben, hogyha a fizikai világban is beleállunk, változunk, és változtatunk az életünkön, a hozzáállásunkon. 

Ez történt most is Zolival, és Ágostonnal. Ők azok, akik beleálltak a saját életükbe, és változtattak rajta. 

Gratulálok ehhez a hozzáálláshoz, és az erőhöz, a kitartáshoz!

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!