Minek féléves terv?

2021. dec 27.

Minek féléves terv?

Amikor megírtuk a 10-5-1-1/2 éves tervünket, céljainkat, vágyainkat, akkor nem gondoltuk, hogyha elkészítjük őket, valóra is válnak.

Az elme így tudja elfogadni jobban azokat a megteremteni való dolgokat az életedben, amikre eddig nem is gondoltál. Hiszen eddig nem gondolkodtál azon, mit fogsz majd csinálni egy, öt, vagy tíz év múlva. Sokan még azon se gondolkodnak, a jövőhéten mit fognak csinálni. 

Minek féléves terv?

Azért van szüksége az agynak a tervekre, hogy a sikerre tudjon hangolódni. A célokra tudjon fókuszálni. Azokra a dolgokra, amiket most már valóban szeretne megteremteni a jövőben. 

Tehát az agynak térkép kell ahhoz, hogy teremteni tudjon. Térkép kell, hogy higgyen! 

A folyamat még így sem készült el teljesen, és mondhatod, fáradt vagyok, így is már rengeteget írtam, de eztán jön csak a java.

Lehet nem értetted eddig miért kellett ezeket a dolgokat írnod, hát most elárulom. Automatikusan az agyad szenzorai elkezdenek úgy gondolkodni,  hogy megvalósítsák 10-5-1 éves terveidet hogy az idő elteltével megvalósítsad azt, amikor itt van az Isteni ideje is. Ezért érdemes ezekről egy füzetet vezetned.
Egyszerűen úgy alakítják a dolgokat az életedben, hogy a felé indulj mindig, amit leírtál a papírra. Ha pedig itt van az Univerzum, vagy az Isteni időzítés, akkor megteremtődnek a dolgok az életedben. 

Most hogy a féléves tervhez értél, ugyanúgy, mint eddig, ugyanazokat a dolgokat írd le, csak 6 hónapi intervallumban, amit meg tudsz addig valósítani. Érdemes a heti napi beosztásodat is kontrollálni így. 
Van annyi kitartásod, hogy ezt megtedd, vagy már leeresztettél, mint egy luftballon?

Hát rajta a 6 havi tervek:

  1. A párkapcsolatodban?
  2. A családoddal kapcsolatban?
  3. A munkádban, hivatásodban?
  4. A pénz, s az anyagiak terén?
  5. Hol laksz, hol élsz, szereted-, e ahol szeretnél ott vagy? Milyen életed van? 
  6. Hol tartasz a szellemi fejlődésben?
  7. Az egészségeddel kapcsolatban?

Ha egyedül elfáradtál, akkor itt az ideje, hogy megnézz egy Telehold, Újhold meditációt vagy a Tízmilliószoros napot. Ekkor meditációban megerősítjük az energiákat. 

Ha úgy gondolod, hogy a Te családod a szegénységre van ráállva, akkor pedig itt az ideje, hogy részt vegyél egy ThetaHealing® konzultáción.

 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!