Minek féléves terv?

2021. dec 27.

Minek féléves terv?

Amikor megírtuk a 10 éves tervünket, az 5 éves tervünket, az éves tervünket, akkor nem gondoltuk, hogy féléves tervet is kell majd készítenünk. Tényleg! Minek is? Hiszen olyan gyorsan elrepül azaz egy év. Akkor minek még fél éves terv is? 

Az elme így tudja elfogadni jobban azokat a megteremteni való dolgokat az életedben, amikre eddig nem is gondoltál. Hiszen eddig nem gondolkodtál azon, mit fogsz majd csinálni egy, öt, vagy tíz év múlva. Sokan még azon se gondolkodnak, a jövőhéten mit fognak csinálni. 

Minek féléves terv?

Azért van szüksége az agynak a féléves tervre, hogy a sikerre tudjon hangolódni. A célokra tudjon hangolódni. Azokra a dolgokra, amiket most már valóban szeretne megteremteni a jövőben. 

Tehát az agynak térkép kell ahhoz, hogy teremteni tudjon. Térkép kell, hogy higgyen! 

A térkép még így sem készült el teljesen, és mondhatod, fáradt vagyok, így is már rengeteget írtam, de eztán jön csak a java.

Lehet nem értetted eddig miért kellett ezeket a dolgokat írnod, hát most elárulom. Automatikusan az agyad szenzorai elkezdenek úgy gondolkodni,  hogy megvalósítsák 10 év, 5 év, 1 év múlva azt, amit lejegyeztél a füzetedbe.
Egyszerűen úgy alakítják a dolgokat az életedben, hogy a felé indulj mindig, amit leírtál a papírra. Ha pedig itt van az Univerzum, vagy az Isteni időzítés, akkor megteremtődnek a dolgok, amiket leírtál. 

Most hogy a féléves tervhez értél, ugyanúgy, mint eddig, ugyanazokat a dolgokat írd le, csak 6 hónapi intervallumban, amit meg tudsz addig valósítani.
Van annyi kitartásod, hogy ezt megtedd, vagy már leeresztettél, mint egy luftballon?

Hát rajta a 6 havi tervek:

  1. A párkapcsolatodban?
  2. A családoddal kapcsolatban?
  3. A munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban?
  4. A pénz, s az anyagiak terén?
  5. Hol laksz, hol élsz, szereted-, e ahol élsz, ahogyan élsz?
  6. Hol tartasz a szellemi fejlődésben?
  7. Az egészségeddel kapcsolatban?

Ha egyedül elfáradtál, akkor itt az ideje, hogy elgyere egy Telehold, Újhold meditációra, vagy a Tízmilliószoros napra. Ekkor meditációban megerősítjük az energiákat. 

Ha úgy gondolod, hogy a Te családod a szegénységre van ráállva, akkor pedig itt az ideje, hogy elgyere egy ThetaHealing® konzultációra. Akkor is gyere el, ha fogyni szeretnél. 

 

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!