Milyen volt Ópusztaszeren?

2022. aug 15.

Az első nap a sátrak felállításával kezdődött. Mivel plédekre helyeztem le a jógapárnákat, és az angyalkákat is, ezért alá egy festők által használt nylont tettem. Ha eső lenne, akkor sem lesz minden vizes. Gábor sátrát is felállítottuk. Nagyon jó helyen kaptunk lehetőséget arra, hogy átadjuk a munkánkat azoknak, akik szeretnének hozzánk jönni. 

Szerencsére nem volt eső. Második nap este feltámadt a szél. Nagyon fáradt voltam. Egész nap sokat dolgoztam, és este 7 után még jött két lány közülink, hogy velük is foglalkozzam. Ez így nem volt egyszerű. Azért összepakoltam a sátor tartalmaát egykupacba, ha éjjel még esőt is kapnánk, akkor biztonságban vannak a dolgaim. 

Milyen volt Ópusztaszeren?

Életem első Gyógyító falujában 2022.08.05- 06.-07.- én vettem részt. 
Telve voltunk izgalommal Dobos Gáborral, és a többiekkel együtt. Gáborral ketten mentünk telekocsival, így az üzemanyag is megoszlott, és jókat tudtunk beszélni is az úton. 

Segített a nehéz dolgok pakolásában, így megélhettem mellette azt a nőt, akit mindig is szeretek megélni egy férfi mellett. Ez így igazi barátság, ami kb. 1,5 éve tart már. 

A Gyógyító Falunak története van a Magyar segítők, és mágusok körében. Ez az az alkalom, amin mindenki részt vehet díjmentesen, vagy adományért, ahogy szeretné. 
Aki megelégedett, attól pénzt is kap a gyűjtő ládába a csapat. Aki pedig mégis külön is szeretne, az ajándékkal is kedveskedik a résztvevőknek. Ebből az adományból vásároljuk meg a következő alkalmakra a Gyógyító falunak az előadó sátrát. 
Hálás vagyok mindenkinek aki ott volt segített. Vagy én segíthettem. 

Hatalmas HÁLA érzés tölt el. 

 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!