Milyen új szolgáltatás a Pillangó a Lélekhez?

2022. jan 13.

Kattints a képre a videóért!

Milyen új szolgáltatás a Pillangó a Lélekhez?

A Pillangó a Lélekhez Leolvasással egy teljesen új szolgáltatás. 
Ezeken az alkalmakon rá kérdezek az éppen aktuális elakadásodra, és hogyha szeretnéd, akkor elmondhatod azt, kérdezhetsz is. Hogyha éppen ismerek valamilyen technikát, vagy csak egy könyvet, egy Youtube videót, azt is elmondom Neked, hogy el tudd olvasni, és saját magadat tudd fejleszteni az alkalom után is. 

Ha szeretnéd, akkor megoszthatod a többiekkel azt, ami Benned megfogalmazódott, és mindenki hozzá szólhat, aki szeretne. Nem adunk egymásnak tanácsot, hiszen nem erről szól az alkalom, hanem megosztjuk a hasonló történetünket, azzal együtt, hogy még benne vagy e, vagy már megoldottad. Így erőltetés nélkül tudunk kapcsolódni egymáshoz. 

Milyen új szolgáltatás a Pillangó a Lélekhez?

Minden hónap utolsó Szerdáján tartjuk személyesen a XVII. kerületben Budapesten az Újlak utcában. Hozhattok nasit gyümölcsöt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. 

Kinek való ez az alkalom? 

Hogyha dolgozni szeretnél az elakadásaidon, változni, változtatni, és tenni is ÖN- MAG- AD- ért.
Amennyiben nem szeretnél változtatni, és úgy gondolod minden rendben van az életedben, akkor ez az alkalom nem Neked való. 

Ezt a közösséget a mai világban azért hozzuk létre, hogy kapcsolódni tudj mind személyesen Budapesten, mind az online térben, hogyha igényed van erre a közösségi életre. 

A mai világ sokunkat távol sodort egymástól, és arra törekszem, hogy egy olyan közösséget hozzak létre, akik ezek után az alkalmak után, akár barátokként is találkoznak személyesen, vagy online beszélgetnek egymással. 

Hatalmas ereje van a SZER- ETET- nek, mert ez az egyetlen SZERe a HIT- en kívül a mostani világ méretű FÉL- ELEM- nek. 

Itt megpróbáljuk megmutatni hogy vannak lehetőségek a mai világban, minden téren, nem csak FÉL- ni lehet. 

Gyere el, és próbáld ki! 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!