Milyen a Bőség és a pénz kapcsolata?

2023. máj 4.

Videó a képre kattintva!

Milyen a Bőség és a pénz kapcsolata?

Csak akkor beszélhetünk Bőségről, a pénzzel kapcsolatban, amikor a lelkibékénk is megvan. Hiába van sok pénzünk, ha nincs egészségünk, és nincs meg a lelki békénk. 

Van aki szégyelli, hogy bőségben, boldogan, gazdagon él. Ez lehet szülőktől hozott minta, de lehet előzőéletes, vagy karmikus is. 
Erre rá tudunk nézni ThetaHealinggel, vagy más eszközökkel. De mindenképpen dolgozni kell ezeken a blokkokon, hogy a boldogság mellénk szegődjen, és ne csak sok pénzünk legyen. 

Láttál már olyan embert, akinek milliói voltak, szép otthona autója, és rettegett attól hogy elveszíti a pénzét? Nem csak hogy láttam, hanem meg is tapasztaltam. Olyan erős volt ez a FÉL- ELEM bennem, hogy az egyik rokonom elkezdte kiszedni belőlem a pénzemet. Először csak apránként, aztán nem szégyell fél millió Ft – okat elkérni havi szinten. Egy barátomnak amikor elmeséltem a történetet, azt mondta soha többet ne adjak neki pénzt. Így lettem egyre szegényebb, és szegényebb. De amit megtartottam magamnak, az jó tartalék volt a nehéz időkben, illetve abból a pénzből finanszíroztam a ThetaHealing, és egyéb tanfolyamokat. Először hobbinak indult. El sem tudtam képzelni, hogy egyszer ezekből a tudásokból fogok megélni. Ez volt a pénz beli része. 

Hogy mi volt az, amit ajándékba kaptam? Ők a három gyermekem. Megtanítottak a számítógép használatára, A Googleban kereseni, Facebook oldalt, csoportot készíteni, és weboldalt írni, SEÓ zni már az egyetemi tanárom tanított. Még nagyon sokan tanítottak. Díjmentesen, és pénzért is. 

Ma már én tanítom azokat, akik hozzám fordulnak ez ügyben.