Mikor jutnak eszünkbe előrevivő dolgok?

2022. febr 22.

1. Mikor jutnak eszünkbe előrevivő dolgok?

Olyankor jutnak eszünkbe az előre vivő dolgok, amikor egy barát, egy könyv, egy videó segítségével új nézőpontokat, látásmódokat tanulunk meg. Sok előadó azt mondja, reklámozz a Facebookon, mert akkor lesz sok ügyfeled. Ezek persze többnyire fizetős szolgáltatások, és nekem sorra nem jöttek be. Talán az egyetlen, amikor az oldalamat reklámoztam pénzért, de egy idő után ebben sem volt köszönet. Mégis hónapokon, sőt éveken át hirdettem így. Mindig ugyanabba a hibába estem, miközben százezreket buktam. 

2. Mikor jutnak eszünkbe előrevivő dolgok?

Aztán egy segítőm azt mondta: – Mutasd meg magad! – igazából nem értettem az elején, mire gondol. A mentorom előtte megtanított arra, milyen marketinget csináljak. Egy idő után rájöttem, hogy ezt direktmarketingnek nevezik. Sokan vizsgálták kutatók ezt a tevékenységet, és ők már tudatosan hatnak az emberi elmére, ami többnyire a manipuláció eszköze. 

Ekkor jutott eszembe ismét a barátom mondata: – Mutasd meg MAG- AD. – egész életemben arra tanítottak, hogy titkos legyen az aki vagyok, így elég nehéz volt az elején. Főleg azért, mert már több mint egy évtizede, bármit olvasok, nézek, rögtön alkalmazom a gyakorlatban, ezért elmondani, leírni sem tudtam sokszor ami már működőképes az életemben. 

Aztán jött a fiam könyve, és rájöttem: – Jé, én ezeket mind csinálom, csak éppen nem a tudományos magyarázat alapján, hanem a spirituális, és pénzügyi múltam tudása alapján. Ekkor kaptam egy új nézőpontot, rálátást a dolgokra. Amint elolvastam a könyv egyes részeit, rögtön címszavakban leírtam, és Nektek élő Facebook Live- ban, és Youtube videókban adom tovább, a saját múltam történetei által, és egy- két a könyvben leírt történet által is. 

Ekkor jöttem rá,

ha mindazt a tudást ami bennem van megmutatom, kikommunikálom videók által, és írásban is, akkor olyan leszek mint a virág. Magamhoz vonzzom azokat a pillangókat, lelkeket, akik összetudnak velem rezegni, és eltávolodnak tőlem azok az emberek, akik nem tudnak velem azonosulni. 

Így senkit sem kell manipuláljak a különböző marketing eszközökkel, és valamennyien átéljük a boldogság, megelégedettség, bizalom, biztonság, elfogadás, befogadás érzését. Akik pedig nem rezegnek rám, azokkal nincs dolgom. Majd amikor itt az ideje, akkor összerezgünk. Így is lehet dolgozni, élni, fejlődni, és segíteni a segítő szakmában is. 

Köszönöm, hogy elolvastad! ❤️✨

Itt pedig egy olyan videó együttest ajánlok, ami tovább segít Téged a vállalkozásodban. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!