Miért vezess hálanaplót?

2021. nov 9.

Kattints a képre az első videóért!

Miért vezess hálanaplót?

Azért vezess hálanaplót, hogy felismerd milyen dolgokért lehetsz hálás az életedben. Sokan nem is ismerik a hála érzését. Ezzel én is így voltam évtizedekig. Nem tudtam miért van annyi negatív dolog az életemben. Pedig csak azért volt, mert sokszor a negatív dolgokra fókuszáltam. Ma már a pozitív dolgokat részesítem előnyben. Azokra figyelek oda. Amikor valami negatív élményem van, akkor felteszem magamnak a kérdést: 

  • Mit tanulhatok belőle? 
  • Mivel szolgál ez engem? 
  • Min változtassak az életemben, hogy ne ezt a negatív érzést éljem meg, hanem a pozitívat. Nagyon hamar jön a megoldás. 

Ma már tudom, mennél többször gyakorlom ezt a látásmódot, annál hamarabb szabadulok meg a bánattól, az önvádtól, a bűntudattól. 
Hiszen minden nap egy új élet kezdete, egy új lehetőség!

A következő videó sorozat a hálákról készült. Természetesen több közös pont is lesz bennük, de valószínű, hogy rálátsz majd jobban a saját működésedre, és ahogy nézed őket napról napra, egy új életszemlélettel ismerkedsz meg. 

Lehet nem értesz mindenben egyet. Ez nem is baj. Azért vagyunk mi emberek egyediek, hogy mást és mást tartsunk jónak az életünkben. 🙂

Miért vezess hálanaplót?

Amikor a háláidra fókuszálsz, egy idő után egyre többször meglátod a szépet és a jót az életedben a mindennapokban is. Sokan azért teremtik a rosszat, mert nem tudnak pozitívan gondolkodni, és pozitívan érezni. Azzal, hogy elkezded vezetni a háláidat, üzenetet küldesz az agynak, hogy jobban fókuszáljon ezekre a pozitív dolgokra. Ez után már sokkal könnyebben észreveszed a mindennapokban, hogyha negatívan gondolkodsz. Egyszerűen azért, mert ahogy napról napra a hálákra fókuszálsz, az agyad így kezd el fókuszálni. Ezért is tettem fel ezeket a videókat. Hiszen mindenkinek más és más a fontos. Viszont lehet olyan dolgot is találsz a háláim között, amik eddig természetesek voltak számodra. Mint az, hogy van szemed és látsz, hogy van füled és hallasz, és még sorolhatnám…

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!