Miért vagyunk négy dimenziósok?

2021. jún 5.

Miért vagyunk négy dimenziósok?

A négy dimenziós ember alap (fizikai), lelki, genetikai (DNS), és történelmi szinten létezik. Miért?

Azt nem kell magyarázzam, hogy a testünk megjelenése a fizikai megteremtődése lényünknek. Azt sem kell magyaráznom, hogy mi a lelkünk. A lelkünk a szívünkben dobog, ezzel szeretünk, vagy rettegünk, mert összeszorul a szívünk. A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a félelem, a rettegés.

Miért vagyunk négy dimenziósok?

Ahol szeretet van, ott nincsen sem félelem, sem pedig rettegés. A történelmi szintet pedig magyarázhatjuk az emberiség tudattalanának, vagy még mélyebb dimenziókon keresztül is. Hiszen a testünk a földbe kerül halálunk után. A sejtekben lakozik ekkor is a félelem, a szeretet, a tudás, a betegség, az öröm, a hála, és még sorolhatnám… A fű ami a síron nő, mindezt magában hordja a mag, a sejtek, s mi emberek, és az állatok is, ezzel táplálkozunk, így magunkhoz vesszük a földalatti fizikai testek tudatát, lényegét.

Míg a SzomatoDráma a 3 dimenziós lélekről beszél, addig a ThetaHealing® a négy dimenziót hozza előtérbe. Nem lehet azt mondani egyikre sem, másikra sem, hogy jobb a másiknál.

Miért?

Mert azok az emberek, akik úgy nőttek fel, hogy minden esetben kívülről irányították Őket, azoknak sokkal jobb, ha egy színdarabként megelevenedik előttük az életük, a belső lényük, mintha csak egy ember mutatná az utat. Azoknak is a Családállítást, a SzomatoDrámát, a Szimbolin színházat ajánlom, akik eddig olyan segítőkhöz jártak, akikkel függésben vannak lelkileg. Ezek a játékok hűen adják vissza a beteg és egészséges léleknek tükröt mutatva a helyzeteket, amikben megteremtődött a betegség, és a játékok által finoman oldódnak ezek a blokkok. Mégis nem mint passzív, hanem mint aktív résztvevőként alakíthatja saját életét a főszereplő a játékokban.

Miért vagyunk négy dimenziósok?

Mivel mind a négy síkon létezünk, ezért írom azt, hogy négy dimenziósok vagyunk. 
Mára már kifejlesztettem a Cashflow interaktív oktató társasjátékot is, hogy mint egy családállításként oldódjanak a fizikai, lelki, és DNS szintű blokkjaid a pénzzel kapcsolatban. 

Szeretettel várlak!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!