Miért tudok leolvasni?

2022. dec 21.

Miért tudok leolvasni?

A leolvasást már a pénzügyi szakmában elkezdtem. Olyan kérdéseket tettem fel általa, hogy az ügyfeleimnek a legmegfelelőbb termékeket adjam. Több százezer ilyen ügyfelem volt. 
Tanítottak a pénzügyben az embertípusokra, az emberi viselkedés mintákra. Kék, zöld, piros, sárga, és kevert embertípusokra. Ezen a listán úgy szerepelek, hogy minden embertípussal tudok kommunikálni. 

Videó a fotóra kattintva

Aztán tanítottak a szangvinikus, kolerikus, melankolikus, flegmatikus embertípusokra is. Nem is gondoltam, hogy ezt a születési dátumból is ki lehet számolni. Ezt a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanultam meg. 

Tanultam Bach virágterápiát is. Ez a 39 virág 38 féle emberi tulajdonságot mutat be. Hatalmas felfedezés volt számomra ez is, hiszen ilyen szemszögből még nem láttam rá az emberekre. 

Tanultam a SzomatoDrámát, ami hasonlít a családállításra, csak itt a szervek mutatják meg a rokoni kapcsolatokat. 

Ezen kívül, amikor a csakrákról tanultam, és a betegségekről, még nagyobb rálátásom lett az emberi viselkedésekre, érzésekre, betegségekre. Ennek köszönhetően sokszor a betegségek és az öltözködés alapján is látom,  tudom, érzem, mi a problémája annak, akivel éppen beszélek. 

Ami az Íre feltette a pontot, az a ThetaHealing® volt. Már nem csak kívülről, hanem belülről is látom a szervekben milyen lelki elakadások vannak. A gondolatokat a Szivárványgyerek tanfolyamnak köszönhetem, a szervek megnyilvánulásait pedig az Intuitív Anatómia tanfolyamnak. 

Rengeteget olvastam, képeztem magam. Olyan ismerősökkel, barátokkal körbevevő magam, akik segítettek a tovább jutásban. Könyvtárba jártam, és nekem is rengeteg könyvem volt, van. Ma már csak azokat tartom meg, amik előre viszik az életemet. Amik már nem, azokon túladtam. 

Ezt a leolvasást szeretném megtanítani mindenkinek az elkövetkező időszakban. 
Az első alkalom 2023. Január 7– én lesz, ahol megtanuljuk a Hogyan ébredjünk rá, hogy mágikus lények vagyunk? Workshop

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!