Miért tervezzünk újra?

2021. dec 15.

 

Miért tervezzünk újra?

Azért tervezzünk újra, hogy jobb legyen a jövőnk, és boldogabbak legyünk. Az elmúlt három hónapban foglalkoztunk ezekkel a dolgokkal, mind napi, mind havi, mind éves szinten. Vajon mi történik, ha a jövőnket előre látjuk? Mi történik, ha 10 évre 5 évere előre látjuk a vágyainkat, álmainkat? Mi történik ha meg is tervezzük ezeket, vagy nem csinálunk semmit, csak élünk bele a világba?

Az eddigi életedben Te terveztél?

Hova jutottál, ha igen? Írd le!

Miért fontos hogy tudd, hova jutottál? Ebből fogsz új erőre kapni, és még többet tervezni. Most nézd meg! Elég magas volt a célod? Ha nem, csinálj egy még nagyobb elérni kívánt dolgot! Aztán bontsad kicsi lépésekre! Mindig annyit tervezz, amennyit el is tudsz hinni! 
Jó magam, elhittem, hogy jön a kínai nemzetiségű, és megveszi az ingatlanomat, és élhetek hitel nélkül. Sikerült megvalósítanom. Itt a történet, amit a komplex technika használatával valósítottam meg!

Feliratkozom a hírlevélre.

Hová jutottál, ha nem terveztél? Írd le!

Amikor nem voltak céljaim, terveim, akkor nagyon nehéz életem volt. Honnan indultam? Az ingyen letölthető e-book- ból megtudod! Jelentkezz a szöveg felett!

Mi történt, amikor megszüntettem a halogatást az életemben? Elkezdtek csodák történni velem! 

Szeretnéd, ha Veled is csodák történnének? 

Akkor kezdj el tervezni! Jelentkezz az online tanfolyamra, ahol megtanulhatod a tervezést, a halogatás leküzdését, és azt is, hogyan osszad be az idődet. Mind ezt egy tanfolyam áráért. Ahol napi szinten kapsz olyan információkat, amiket rögtön ültethetsz bele a gyakorlatban ott az élő videóval egyszerre. 

Tudod hogyan kell?

Itt megtanulhatod, ha akarod! Vissza tudtad igazolni magadnak, miért nem mentek a dolgok? Vagy flottul mentek és jó úton halad az életed?

Hiszen, ha megszüntetted a halogatást az életedben, akkor elmúlik az általa okozott feszültség, lelkiismeretfurdalás. Miért jó ez Neked? Mert akkor utána könnyebben fogod meghozni a döntéseidet, hiszen abban az időszakban, amíg megtanulod a halogatásokat kigyomlálni az életedből, egy hatalmas tapasztalatot szerzel, ami által a döntéseidet is könnyebben hozod meg ezután!

Van aki ha nem tud dönteni, szorong, depressziós lesz, vagy éppen pánik rohamok kínozzák a nem döntés miatt. Mások szintén a nem döntés miatt epekövet növesztenek. Ilyen egyszerűen függenek össze a dolgok az életünkben. Hiszen mi emberek, tudjuk vagy nem, analóg gondolkodást használunk. 

Miért jó ez Neked?

Megtapasztalod a csapatmunkát, és azt is nem vagy egyedül! Telefonszámokat csereberéltek, beteszlek titeket egy közös Facebook csoportba, ahol továbbra is megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat, és természetesen ha megakadtok tőlem is kérhettek támogatást. Így nem csak egymásnak segítetek, hanem mindenkivel tudjátok a kapcsolatot tartani. Ha lesznek még további tanfolyamok, egyéni konzultációk, arra is tudtok jelentkezni.

Jelentkezz alul a gombbal!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!