Miért tartom a díjmentes leolvasásokat?

2022. nov 20.

Videó a képre kattintva

Miért tartom a díjmentes leolvasásokat?

Azért tartom a díjmentes leolvasásokat, mert így az engedélyetekkel pontosíthatom, még jobbá tehetem a képességeimet. Egy ilyen leolvasáson nem csak az életkörülményeiteket, a jelen élethelyzeteteket olvasom le, hanem a testetekben lévő energiákat is. 

Agykontrollal idegen embereket tanultam meg leolvasni, de mindig kell hozzá az engedély. Így nem tudtam ellenőrizni, hogy az illető tudtával, és beleegyezésével történik e a leolvasás, vagy engedély nélkül, ami már a fekete mágia székhelye. Hiszen a Szabad Akarat törvényének a betartása, hogy beleegyezéssel, és tudtával kell leolvasni az illetőt. 

Mindig megnézem egy ilyen alkalommal, hogy akivel dolgozom, mi az amit el tud bírni, el tud fogadni információban. Sokan még nem állnak készen teljesen mindenre, amit mondok nekik. Ilyenkor azt mondják ez nem így van. Majd nem sokkal később, amikor elmondják hogy van, rádöbbennek arra, hogy tényleg az van az életükben, amit mondtam. 

Vannak olyanok, akik készen állnak arra, hogy szembesüljenek saját magukkal, önvalójukkal, de nem szeretnének dolgozni magukon. Még úgy érzik nem jött el az ideje. Megint mások inkább saját magukon dolgoznak, vagy azokkal az emberekkel, akik körbeveszik őket. Megint mások megkérnek, hogy én segítsek Nekik egy ThetaHealing konzultációval. 

Bárhogyan is döntenek, tiszteletben tartom a döntésüket. Segítem őket amennyire tudom. Vannak, akik többször eljönnek, mert több dologra szeretnének dolgozni. Nekik is legjobb tudásom szerint segítek. 

Az elmúlt 8 éveben 12 tanfolyamot végeztem el ThetaHealiggel, és még több tanfolyamra jártam, amiről nem kaptam oklevelet, végzettséget. 

Ilyen volt a csakra tanfolyam, a theta önismereti tanfolyam, a Mantra egyetemen 1,5 év, és még sorolhatnám. Most ezt a tudást szeretném átadni azoknak, akik nyitottak rá, hogy ők is jobban megismerjék magukat, és másokat. 

Lentebb tudsz jelentkezni!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!