Miért születtünk a szüléinkhez?

2022. dec 15.

Miért születtünk a szüléinkhez?

Mielőtt leszületnénk, a Közteslétben van a lelkünk. Mi választjuk ki azokat a szülőket, akikhez leszületünk. Mindezt azért tesszük, hogy a legtöbbet tanuljuk általuk, tőlük. Mind addig, amíg nem tanuljuk meg ezeket a leckéket, olyan emberekkel találkozhatunk, akik olyanok, mint a szüleink voltak. Mindez azért van, mert bennünk is megtalálhatóak rejtve, vagy nyíltan azok a tulajdonságok, amiket szüléinktől hoztunk. 

Videó a képre kattintva elérhető

 

Persze sokszor panaszkodunk még felnőttként is anyukánkra, vagy apukánkra. Olyankor is, amikor már régen meghaltak. Hogy miattuk sz@r az életünk. De ez nem így van. Amennyiben dolgozunk MAG- unkon, változtatunk MAG- unkon, változik a felfogásunk, vele az életünk is. De nem csak ez változik, hanem az emberek is, akik körbevesznek. 

Ezért soha ne félj a változástól. A régi emberek nem azért mennek el Tőled mert nem szeretnek már. Ők a régi ÉN- edet szerették, és az új ÉN- nel már nem tudnak azonosulni. Barátként is el lehet válni, és útjára engedni a másik embert. Hiszen sokáig összekötött vele a sors. Sok mindenre megtanítottátok egymást, még akkor is ha ez nem volt tudatos. 

Nem érdemes haragudni rájuk. Hiszen akkor és ott Ő a legtöbbet adta Neked, amire képes volt. Ez vonatkozik a szüleidre is, és a családtagokra, a barátokra is. Ahogy Te változol, úgy változik a környezeted is. Ne feledd! Szabad akarat van. Ha a gyermeked nem akarja Veled tartani a kapcsolatot, az azért van, mert még van valami feldolgozatlan dolog benne, Veled kapcsolatban. Amikor feldolgozza azt, visszatér hozzád, és megint boldogan ölelheted kebledre Őt. 

Ha úgy érzed Neked is ilyen problémáid vannak a szüleiddel, az is teljesen rendben van. Fejleszd MAG- AD, és utána könnyebb lesz Vele kapcsolódnod. Ha úgy érzed már minden témát kidolgoztál MAG- AD- ból, akkor menj el a szüléidhez egy hétre, hogy újabb témákon tudj dolgozni. 

Hiszen van min dolgozni, mindenkinek. 
Ebben tudlak segíteni ThetaHealinggel, ha szeretnéd. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!