Miért sportolj?

2022. febr 24.

1. Miért sportolj?

Azért sportolj, hogy fitt legyél, fiatalos, és egészséges. 

Több évig nem sportoltam. Ültem otthon is, a munkahelyemen is, és a 4-5 ös csigolyám leszűkült 1/3- ra. Olyan fájdalmaim voltak amikor lehajoltam, hogy összecsuklottam, mint a harmonika. Volt időm rá? Igen! Hetente 2 nap 2 órával előbb felkeltem, és mentem. Először személyi edzőre volt szükségem, nehogy a gerincem összeroppanjon, a szakszerűtlen sporttól. A másik amiért szükségem volt rá, mert nem mentem volna edzeni, ha nincs megbeszélve az edzővel. Ez kötöttséget jelentett számomra.

2. Miért sportolj?

Könnyű volt? Nem egyáltalán nem! Otthon nem tudták, hogy jutalmat kaptam, és abból finanszírozom az edzőt. Amikor a férjem megtudta, hogy férfi az edzőm, féltékenységi jeleneteket csinált. Az egyik rokonom szinte kicsúfolt, amiért van pénzem, és időm ÖN- MAG- amra, az EGÉSZ- ségemre. Ma már egy másik kerületben lakom, és ezért itt járok fittness terembe. 

Nem csak magammal kellett harcolni, hanem másokkal is. Megérte? IGEN! Amikor elkezdtem, az orvos 5 féle gyógyszert akart felírni. Megbeszéltem vele, hogy nem szedem. A fél év elteltével minden leletem jó lett. Nem kellett a sok gyógyszer! 

A sportnak az a mellékhatása, hogy nagyobb lesz az ÖN- BIZ- azlmad. Elkezdesz MAG- AD- ban jobban megbízni. Jobb lesz a kedved! EGÉSZ- SÉG- esebb leszel. Elkezdesz kevesebb cigit szívni, és ÁLL- HAT- atosabb leszel! Jobb lesz a kedved, mert a negatív energiákat kiadod MAG- AD- ból!

Te miért sportolnál? Írd le MAG- AD- nak!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!