Miért nem vettünk időben otthont magunknak?

2021. nov 26.

Kattints a képre a videóért!

Miért nem vettünk időben otthont magunknak?

 

Mert nem hallgattunk az édesanyámra. Pedig a régi öregek tudtak valamit! Ahogy az édesanyám is. Meg lett volna a tőkénk arra, hogy vegyünk 400.000Ft- ért egy otthont magunknak, de nem tettük. Nekünk nagyon kényelmes volt az anyukám lakásában, és a fene sem akart egy kertes házat, amivel rengeteg munka lett volna.

Pedig anyukám csak jót akart. Ismerte az ingatlanpiacot, és már sokkal több tapasztalata volt, mint nekünk. Viszont mi utáltuk, hogy beleszól az életünkbe.

Miért nem vettünk időben otthont magunknak?

Buták voltunk, és gyávák. A következő évben az ingatlan árak az egekbe szöktek, és amit nem vettünk meg 400ezerért, az ebben az évben már 2 millió Ft- ot ért.

Sokan vannak, akik nem mernek időben lépni, és ezzel elszalasztják a lehetőségeiket. Ekkor még nem ismertem azt az Univerzális Törvényt:

Kérd és megadatik. Ember bízva bízzál!

Úgy gondoltuk, hogy a hitelt nem tudnánk fizetni, és hiába lenne a ház vásárlás.

Ma már tudom, hogy változtathattunk volna a sorsunkon ezzel a DÖNTÉS- sel. Tudd, hogy a nem DÖNTÉS is DÖNTÉS!

Van, hogy gyávák vagyunk belevágni valamibe, és ezért elmegy Tőlünk a lehetőség. Elillan. Akkor pedig már nem hozhatjuk vissza.

Ezért gondolt át, hogy TE miben nem vagy elég BÁTOR!

Hosszú éveket vártam, amikorra az első otthonomat megvettük. Ekkor már a második férjemmel éltem, és a lakás előtakarékosságnak köszönhetően Ft alapú hitelt vettünk fel. Az ára 19.900.000Ft volt. Megtanultam mellette a bizakodást, hinni önmagamban, hinni másokban, és hogy mindig van feljebb és feljebb, mert mindig jönnek a lehetőségek, csak észre kell venni.

Miután ott hagyta a válság miatt a vállalkozói létet, és beállt az alkalmazottak sorába, elveszítette ezt a bátorságot, ezt a hitet, a pozitív hozzáállását a dolgoknak. Vajon hány embernek nincs hite, és nem tud dönteni időben?

 

 

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!