Miért legyenek céljaink?

2021. dec 13.

Miért legyenek céljaink?

Azért legyenek céljaink, hogy azok felé haladjunk. Főleg, hogyha a gondolatban miután megjelennek kimondjuk a szájunkon. Hiszen a Jó Isten is azt mondta legyen, és lett. Így haladhatsz Te is a céljaid, az álmaid, a vágyaid felé. 

Mindenkiben ott van az Isteni szikra, hiszen a Teremtő a saját képmására formált bennünket.

Amivel ezt a teremtést megerősíthetjük, az az, hogyha leírjuk, lerajzoljuk. Ahogyan a mérnökök is teszik ezt, mielőtt megvalósulna a fizikai világban valami, bármi.

Miért legyenek céljaink?

Amikor nincsenek céljaink, vágyaink, álmaink, akkor a csoporttudatosságokra felcsatlakozva éljük az életünket, és nem MI vagyunk saját életünk irányítói. Ilyenkor sodor az ár, és nem találjuk a helyünket sem. Csak hagyjuk, hogy fújjon a szél ide- oda, ahogy a mezei virágokkal teszi a tavaszi szellő.

Amikor pedig vannak céljaink, álmaink, vágyaink, akkor ezeknek erőt adva megyünk a célunk felé. Fontos, hogy közben jól érezzük magunkat. Hiszen mit érnek a célok, a vágyak, az álmok, ha az úton megrokkan az egészségünk, és amikor elérjük ezeket a dolgokat, akkor a pénzünket már csak az egészségügyi ellátásunkra költjük.

Egy történet erről:

A pénzügyi világban dolgoztam több mint 35 éven át. Az utolsó 10 éveben egy bronzérmet, két ezüstérmet és hét aranyérmet kaptam. Díjkiosztógálákon vehettem részt, a Vezérigazgatóhelyettessel ebédelhettem, együtteseket hoztak nekünk előadónak, és volt, hogy Merci busszal jöttek házhoz, hogy levigyenek Siófokra egyszárnyashajóra, és ott táncoltunk, énekeltünk. Svédasztalos ebéd volt mindig, és kiemelt munkaköröm volt. Még sem voltam boldog. A magánéletem romokban hevert. Mind a gyerekeimmel, mind a családommal. Volt férjem, aki rám erőltette a sikert, és megadta a háttérben azt, amire egy sikeres nőnek szüksége van. 43 évesen a 4-5 ös csigolyám le volt szűkülve 1/3-ra, magas volt a vérnyomásom, magas a koleszterinszintem, és még sorolhatnám. Lelkileg is sok mélypontot éltem meg.  

Ekkor kezdtem el

odafigyelni a táplálkozásomra, a sportolásra (egy személyiedző által). Majd elváltam, és új életet kezdtem. A gerincem helyrejött, a vérnyomásom, a koleszterinszintem is. Elkezdtem járni azt az utat, ami az enyém, és addig nem tehettem meg a férjem oldalán olyan mélységben, ahogy szerettem volna. Ott hagytam a pénzügyi pályát is.

Ezt követte 5 év keresés. Nem találtam a helyemet. Sehogy sem ment semmi. Ez azért történt, mert 2011- ben amiket leírtam 10 éves terveket, célokat, álmokat, a 2/3- a megvalósult, és az 1/3- a már nem kellett. Ekkor elkezdett dobálni az élet, a céltalanságban. Megéltem az élet hullámvasutazását. De ezek nem kicsi, hanem nagy mély hullámok voltak… Egy év alatt 7 munkahellyel. Tudtam a ThetaHealing®-gel, és a Cashflow® társasjátékkal szeretnék foglalkozni, de még nem tudtam jelen lenni megfelelően sem a vállalkozásomban, sem a marketinghez nem értettem. Az online térben sem tudtam, mit hogyan tegyek. Aztán jött 2020. július, és tudtam abba kell hagynom az alkalmazotti létet teljesen, mert már megtanultam azt, ami egy vállalkozás kezdéséhez fő állásban szükséges. Folyamatosan tanultam a Facebook, a weboldal, a hírlevelezés, a vállalkozás, a marketing, és még kitudja mit, ahhoz, hogy jó, és sikeres vállalkozó legyek. 10 évvel ezelőtt egy emailt nem tudtam megírni, és a Googleban sem tudtam keresni. Mindez mára gyermekjáték. Vannak céljaim, álmaim, vágyaim.

 

Amikor elmondtam a környezetemnek, hogy mibe vágom bele a fejszémet, sokan

ellenezték.

De mégis leírtam, és megvalósítottam mindent mára, amit elterveztem. Olyan utat járok, amire mindig is vágytam, és ami keveseknek adatik meg. Azt csinálom, amit szeretek, akkor és ott, ahogy szeretem.

Hozzáteszem, nem vagyok milliomos. De én így érzem jól magam a bőrömben. Elmondhatom, hogy rendben van az egészségem is, nem úgy, mint régen.

Kérem a BŐSÉGNÖVELŐ leveleket!

Jelentkezem a díjmentes webinarra!

Feliratkozom a hírlevélre.

 Amikor millióim voltak, rosszul éreztem magam. Igaz, akkor hitelem volt. Most hitelem nincs, és ez miatt nem köt az alkalmazotti lét kötelessége. Az a látszat biztonság, amit az alkalmazottak élnek meg, szabadság nélkül.

Hiszen amikor gyermekek vagyunk, a szüleink mondják meg mit tehetünk, mit nem. Majd a tanáraink, később pedig a főnökeink. Nekem én vagyok a főnök is, és az alkalmazott is. Nehéz volt megtanulni a főnöki létet több mint 35 év alkalmazotti lét után, de nem lehetetlen. Még 49- 53 évesen sem.

Neked milyen álmaid, vágyaid vannak, amit mostanáig nem valósítottál meg?

Írd le MOST!

Ha nem tudod hogyan, itt az évtervező. 

Ezekről és hasonló dolgokról tartok egy Webinárt 2022. január 2.- án vasárnap!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!