Miért fontos a szabadidő?

2022. júl 4.

Miért fontos a szabadidő?

A szabadidő azért nagyon fontos, mert mindenkinek meg kell találnia a pihenés, és a munka egyensúlyát. Régen, amikor a pénzügyi világban dolgoztam, két havonta kértem egy hét szabadságot. Így nem a betegségek állítottak meg. Illetve amikor visszamentem dolgozni, két hét alatt annyit termeltem, mint máskor egy hónap alatt. 

Most ebben a pár napban pedig nem dolgoztam, hanem éltem a szabadidővel, és a pihenéssel. Baján voltam rokonoknál, és nagyon jól éreztem magam. Elmentünk erre a térre, amit itt láttok a képen. Sőt a városban is jöttünk mentünk. Meglátogattuk a szállodát is, ahol pezsgőfürdőztünk, sóbarlangban voltam, és szaunáztunk is. 

Meglátogattuk a piacot, ahol egy gyönyörű fehér felsőt vásároltam, amikor megyek Ópusztaszerre a Gyógyító faluval, akkor legyen elég fehér ruhám. 
Ezen kívül vettünk cserepes virágot is. Szépek voltak, és örömmel vásároltunk. 

Voltunk az ital nagykerben is. Azt hittem más életérzés lesz, mint egy rendes boltban, de igazából nem volt olyan különleges, mint amire számítottam. 

Viszont fantasztikus volt együtt TV- zni az unokatestvéremmel, és rögtön megértettem a filmet is, pedig nekem nincs TV.m, ezért azt hittem nem fogom érteni. 

Nagyon finom ételeket ettünk. 
Hálás köszönetem Ágikának  és Istvánnak is. ❤️

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!