Miért fejleszd önmagad a jelen helyzetben?

2020. máj 13.

Miért fejleszd önmagad a jelen helyzetben?

Azért fejleszd magad a jelen helyzetben, mert addig sem a félelem gondolataival töltöd meg a fejedet, az agyadat, a testedet, a sejtjeidet.

Hanem mivel?

Azzal, hogy felkészülj egy új életre, ami a korona után köszönt be az életedbe. Abban az esetben, ha a mostani helyzetet jól kihasználod.

Miért tudod kihasználni jól ezt az új helyzetet?

Az online tréningek ingyen, vagy szinte ingyen vásárolhatók meg, nézhetők vissza. Amennyiben képzed magad, addig is arra fókuszálsz, és nem arra a félelemre, hogy úristen! Mennyi ember beteg, mi lesz velem, ha én is megbetegszem!
Amíg ezen pörögnek a gondolataid, addig sokkal könnyebben magadhoz vonzod a betegséget.
Jó magam pedig abban segítek Neked, hogy kellemesebb gondolataid legyenek, és jobban érezd magad a bőrödben. Sokkal többet gondolj arra, hogyan tedd jobbá az életedet, és legyenek olyan megoldásaid, amik előtte nem voltak. Ezzel is emeljük a rezgésedet, és elősegítjük az erősebb immunrendszeredet. Hiszen azzal, hogy együtt dolgozunk, theta szintű meditációban segítjük, hogy javuljon a közérzeted. 

Miért fejlesztem önmagam a jelen helyzetben? 

Saját magamat a következő témákban fejlesztem:

ThetaHealing technika.

Ezzel saját magam negatív gondolatait, negatív érzéseit változtatom meg ahhoz, hogy magamnak, és Neked is még többet tudjak segíteni. Hiszen ha én negatívan gondolkodom, akkor hogyan segítsek Neked pozitívan gondolkodni? Amikor segítek Neked, akkor az nagyon nagy megnyugvással tölt el téged az alkalom végére. Örülök, mert tudom hogy pozitívvá alakulhat az által az életed, hogy velem dolgoztál. Nem beszélve arról, hogy amikor Thetázom Veled, akkor tudom hogy megbízol bennem, és hálás vagyok Neked ezért a bizalomért, amit kapok tőled. Cserébe pedig rengeteg AHA élményed lesz, és a nyugalmat, az öröm érzését kapod a konzultáció végére. 

Alkímista könyvek:

Ezek a könyvek azok, amik elősegítik azt a tudást, hogy még magasabb szinten gyakoroljam a tudást, és még könnyebben segítsek Neked abban, hogy tovább lépj a negatív érzésvilágodon, hogy tovább lépj Önmagadon, hogy könnyebben utat engedj a fejlődésednek, változtatásoknak az életedben. Hogy megtanuld értékelni, szeretni magad. 

Önfejlesztő könyvek:

Az által, hogy ezeket a könyveket olvasom, és alkalmazom a mindennapokban, és a Facebookon megosztom Veled ezt, segítek Neked abban, hogy több időd legyen, legyen céljaidra, álmaidra, és tudd hogyan használd a mindennapokban ezeket ahhoz, hogy egy kényelmesebb életet éljél. Olyan életet, amit szeretsz, és ami boldoggá tesz. Hiszen több időd van ez által, és tudod merre tartsd irányban az életed kerekét. 

Online, vagy élő videók tanfolyamok:

Ezek ahhoz segítenek engem, hogy tudjam kezelni a vállalkozásomat ebben a nehéz helyzetben is, és felkészüljek arra az időszakra, amikor a korona után beindulnak újra a dolgok. Tudjam úgy kezelni azt a helyzetet, azokat a helyzeteket, hogy tudjak Neked segíteni úgy, ahogy eddig nem tudtam. Annyit, amennyit szeretnél. Tudjak Veled több időt tölteni annak érdekében, hogy még többet tudjunk kihozni abból az állapotból is. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!