Miért érdekesek a tündérek?

2017. febr 28.

Miért érdekesek a tündérek?

Az egyik munkatársammal ma beszélgettünk. Felvetődtek a szellemek, tündérek, entitások. Jók és rosszak is. Ez után a tavalyi nyár, amikor a tükrös ajtótól szerettem volna megszabadulni, amit a régi tulajdonos hagyott a lakásunkban. Nem volt egy egyszerű menet. Mielőtt elköltöztek volna a régi lakók, a lakás tele volt mindenféle régi festménnyel, s a velük járó szellemekkel, emlékekkel, lenyomatokkal. Ők nem csak jó szellemek voltak,-  mint gyermekkoromban a nagymamámnál-, és nagyon nem akarták, hogy az ajtó, amire a tükör fel volt ragasztva, eltűnjön a lakásból. Az volt az átjárójuk. Ezt a későbbiekben egy szellem szakértőtől tudtam meg. 

Miért pont most jutott eszembe?

Mert a ThetaHealing Szivárványgyerek tanfolyamot körülbelül egy éve végeztem el. Éppen akkor, amikor ideköltöztünk. Azóta az ajtókat kicseréltem, s a lakást megtisztítottam. Feltétel nélküli szeretettel, az Teremtő Univerzum által.

Érdekes volt, amikor az egyik kliens miután elment, a gyermekem megszólalt: – Anya. Olyan hideg van ebben a szobában. – abban a szobában, ahol a klienssel dolgoztam. Leültem, s Thetaztam újra, hiszen amikor a kliens elmegy, újra Thétázom. Ismét megtisztítottam a szobát, majd nemsokára áthívtam a gyermeket, s megkérdeztem tőle: – Még mindig hideg van? – Nem, most már jó. – volt a válasza. S tudtam minden újra rendben van. Használtam hozzá a kineziológiai tesztet is, amivel mindent ellenőrzök.

Van olyan szeretett hozzátartozód, akivel nagyon szerettétek egymást? 

Túl tetted magad már az elvesztésén, vagy még mindig cipeled a terhet? 
Az egyik kliensem úgy gondolta, már rég elmúltak azok a dolgok, mégis a kineziológiai teszten kijött, hogy még mindig nem tette túl magát a nagymama halálán, pedig már 8 év eltelt azóta. 
Természetesen segítettem neki, hogy feldolgozza azt a régi, gyermekkori traumát. 

Ha Neked is vannak hasonló félelmeid, élményeid, gyere el, és dolgozzunk rá együtt ThetaHealinggel.

Miért érdekesek a tündérek?

Itt ez a fénykép a Szivárványgyerek tanfolyamról. Egy kristály, amit vízben megpörgettünk, miközben énekeltünk, nevettük, és tapsoltunk, s lefényképeztük a kristályt. Milyen érdekes, amit benne látunk. Lehet, hogy tényleg tündérek, vagy mások is lehetnek az alakzatok?

Ha szeretnél dolgozni és megszüntetni az életedben átkokat, kötéseket, lélekfájdalmakat, szellemeket az életedből, a lakásodból, itt az ideje, hogy meglátogass!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!