Miért a Tárnics a hit virága?

2020. Már 21.

 

Miért a Tárnics “A hit virága”?

A Tárnics a Bika horoszkóp virága is egyben.

Hogyan szeretnél bármit is megtenni, ha nincs hited? Hogyan szeretnél megtanulni valamit, ha nem hiszel benne, hogy sikerül? Hogyan szeretnél meggyógyulni, ha nem hiszel benne, hogy sikerülhet? Hogyan szeretnél hit nélkül, bár mit is csinálni? Hamar feladod a dolgokat? Akkor az azért van, mert  nem hiszel a Teremtőben, vagy Önmagadban! Ha van elég akaraterőd, akkor van Hited! Ha akarat-gyenge vagy, akkor pedig nincsen hited. A hit hiánya elégedetlenséget okoz az életedben. Még mit okozhat?

Visszatérő betegségeket, fizikai erőtlenséget, pesszimista hozzáállást, és ez a virág bátorítást ad mindezek legyőzésében.

Voltam én is ebben az állapotban, amikor éppen egy betegségből lábadoztam. Nem hittem abban, hogy meggyógyulhatok, hogy jobbá válhat az életem. 

Pedig pozitív állapotban megjelenik az életben a remény, a hit, a kitartás, a bátorság, és az állhatatosság is. Így növekszik az akaratod, és a céltudatosságod is az életedben. Optimistán látod az életed, és újabb és újabb dolgokat, feladatokat találsz magadnak. Hiszel abban, hogy sikerre viszed ezeket. 

Pozitív állapotban a kudarcok és veszteségek ha érnének is téged, akkor is azt úgy éled meg, mint megtanulandó folyamatot. Nem úgy éled meg, mint negatív helyzetet. Könnyen alkalmazkodsz, és mindent megteszel annak érdekében, hogy életed pozitívan alakuljon. Elhatározásaidat nehezen adod fel, optimistán bizakodva nézel a jövő elé. Tudod minden problémára van megoldás.
Így folyamatosan valósítod meg az álmodat. Meggyógyulsz betegségekből, mert van hited abban, hogy képes vagy rá. Képes vagy pozitív jövőt építeni magadnak, mert pozitív a jövőképed! Nem csak tudatosan mondogatod magadnak hogy sikerül, hanem a tudatalattid is elhiszi, és ezért boldogabb jövőt teremtesz magadnak. Egy boldogabb, egészségesebb jövőt!

Weöres Sándor: Életpálya

Eddig se  sikerült, 
eztán se sikerül. 

Csak eddig sikerült,
eztán nem sikerül.

Eddig nem sikerült, 
majd eztán sikerül,

Eddig is sikerült, 
eztán is sikerül. 

Élj! Változtass! Szeress!