Miért a SZER- ETET- et válaszd?

2021. dec 25.

Kattints a képre a videóért!

Miért a SZER- ETET- et válaszd?

Azért válaszd a SZER- ETET- et, mert az etet, a FÉL- ELEM= a félelemmel. Ami csak egy fél dolog, de nem ETET Téged. Mindig dönthetsz úgy, hogy SZER- ETed MAG- OD, és mások SZER- ETET- et adnak neked. Az ember mindig választhat olyan kapcsolatot, ahol szeretik, elfogadják, fontos, vagy éppen nem fogadják el, megmagyarázzák neki Ő miért látja rosszul a dolgokat. Pedig ez csak egy megtapasztalás. Nekünk MAG- unknak kell SZER- ET- nünk MAG- unkat ahhoz, hogy másoktól is ezt kapjuk vissza.

Miért a SZER- ETET- et válaszd?

Amikor egy olyan kapcsolatban vagy benne, ahol nem szeretnek úgy ahogy szeretnéd, akkor Te sem SZER- ETED MAG- AD. Tehát magadnak nem adsz elég szeretetet. Ilyenkor leszel féltékeny a másikra, mert érzékeled az energiájából, hogy nem szeret téged. Ő egy tükröt mutat neked, hogy vedd már észre, hogy nem szereted eléggé MAG- AD. Nem adsz magadnak elég szeretetet, és ezt mutogatja Neked a külvilág is. 

A magyar szavak teremtő erővel bírnak!

Nincs még egy olyan nyelv a világon, ahol ennyire kifejező a szavak ereje, hangsúlya. Van egy könyv. Az íróját nem ismerem, mert a könyvben sincs benne. A címe: Beszélgessünk. Itt tudod megrendelni. Nagyon érdekes könyv!

A régi magyar rovásírás, ami napjainkban már eltűnt, azért tűnt el, mert az írás önmagában is teremtő hatású. A régi magyar képírás pedig azonnal teremtett! 

  1. Te is tudod, hogy először megszületik a gondolat a mérnök fejében.
  2. A következő lépés, hogy leírja, lerajzolja, megtervezi. 
  3. Utána pedig jön a fizikai síkon a megvalósítás. (Ami teljesen mindegy, hogy Ő vagy a munkások, más emberek valósítják meg ezeket a dolgokat.) 

Ugyan így történnek a dolgok a Te fejedben, és fizikai síkon is, ha hagyod. 

  1. Megszületik a gondolat. Elképzeled, energiát adsz neki. ( Ha ezt a SZER- ETET energiájával “Öntözgeted”, akkor az győz az életedben. Ha a FÉL- ELEM energiájával “Öntözgeted”, akkkor az győz benned, körülötted. Minden ami a megnyilvánult világban benne van, az előtte a megnyilvánulatlan világban létezett.)
  2. Akkor, amikor írsz egy szerelmes levelet, akkor SZEREL- ed a benned lévő érzéseket. Kiadod a fizikai, megnyilvánult világnak, ami Benned van. Az Univerzum pedig a Szabad Akarat törvényeit figyelembe véve küldi Neked a párkapcsolatot. Csak vedd észre! 
  3. Aztán megtörténik a fizikai síkon is a kapcsolódás, ha itt van az Isteni Időzítése. 

Ezért hagyd, hogy a gondolataidat leírd, majd megteremtsd! 

Melyik utat választod? 

A SZER-ETET útját, vagy a FÉL- ELEM útját? 

Amennyiben szeretnéd a félelem blokkokat letenni az ÉLET- ED- ben, gyere el

hozzám egy konzultációra!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!