Miért a múlttal dolgozunk?

2023. szept 19.

Miért a múlttal dolgozunk?

Amikor gyermekek voltunk, sokszor sok felnőtt nem engedett meg nekünk dolgokat, s azt sokszor éltük meg kudarcként. Sokunkat már az óvodában, kis iskolásként is értek ilyen kudarcok. Majd ahogy nőttünk, s hasonló szituációkba belekerültünk, újra, s újra átéltük azt az érzést, mint amit kicsi gyermekként.

Ezeket a Blokkokat tudjuk oldani ThetaHealinggel.

Ki szeretne megszabadulni a múlt korlátaitól?

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Miért a múlttal dolgozunk?

Gyermekként olyan dolgokat éltünk meg, ami a mai életünkre is rányomják a bélyeget. Mikor gyermekként? Ez lehet egy fogantatás körüli emlék, vagy benne édesanyánk pocakjában. Később, amikor megtapasztaljuk a mindennapokat. Kaptunk e anyatejet? Benne hagytak e a pelenkában, kakisan, pisisen? Hogyan tanítottak bilizni? Mit mondtak amikor bement a bugyiba? Nevettek e biztatva, és mi humorosan éltük meg, vagy szégyenkezve? Vettek e nekünk túró-rudit a szüleink? Mondván nekem erre nincs pénzem. Ha nem hogy éltük ezt meg? Ma szoktunk magunknak venni?

Az oviban hogy éltük meg hogy ott hagytak a szüleink? Voltak barátaink? Hát ellenségeink? Hogy éltük ezt meg? Hát az óvónénivel való kapcsolatot? 

Majd az iskolában mi történt?

És még sorolhatnám azokat a helyzeteket, történeteket, amikkel nap mint nap találkoznak a gyerekek, és felnőttként traumaként jelenik meg az életükben, mint betegség, mint hitrendszer, mint fájdalom. 

Ezekre dolgozunk ThetaHealinggel. No meg a szülő- gyerek, a párkapcsolatra, és a pénzre.  Hiszen ez a három teljesen összefügg. 

Vajon előző életedben, vagy generációs szinten mit hoztál magaddal? Milyen hitrendszereket, érzésmintákat?

Ez a cikk abban a két évben íródott, amikor Ildikónak hívattam magam. Miért Ildikónak? Mert ezekben az években szükségem volt az Ildikó név energetikájára ahhoz, hogy változtassak az életemen. Mi ez az energetika? Az Ildikó jelentése: Harcos. Ahhoz, hogy ThetaHealinggel foglalkozzak mint konzulens, és ott hagyjam a régi életemet, szükségem volt erre a harcos energetikára. Így tudtam elhagyni a múltamat, és kialakítani azt az életet, amit most is élek. Hálás vagyok az életnek, amiért felvehettem az elsőáldozó nevemet, az Ildikót! Szerencsés vagyok, mert használhatom ezt a nevet is. 
Igaz, amikor nem használom, akkor rejtetten, de ott van bennem ez az energia is. 
Érdemes utánajárnod, mit jelent a TE keresztneved. Hiszen a név kötelez!

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!