Miből indul ki a pozitív gondolkodásunk?

2020. máj 22.

Miből indul ki a pozitív gondolkodásunk?

“Ugyan arról a lányról van szó, mint aki évekkel ezelőtt nem tudott szeretni úgy, ahogy szeretett volna. Éppen egy pár év már eltelt. Az új gyermeket édesanyja azért szerette volna, hogy megtapasztalja általa, és Vele mi az igazi anyai szeretet. Éppen ezért a saját anyukája előtt is titokban tartották a férjével, és a nagyobb testvérekkel, hogy egy új élet megszületését várja a kis család. A gyermekek, és az apuka is. Nem volt könnyű a két gyermek mellett dolgozni, mégis mivel szerette a munkáját a fiatalasszony, ezért bejárt várandósan is a munkahelyére.”

“Aztán egyszer egy szép téli napon, valamit mondott a fiatalasszony az egyik kolléganőjének, mire az

felkiáltott:

  • Áldott állapotba kerültél Katika?!- lehet így is várni egy kisbabát? Gondolta az asszony, és attól kezdve boldog volt, hogy nem mesélték el a nagymamának, aki a második gyermek várásánál is összecsapta a kezét, és ezeket a szavakat mondta:
  • Szent Isten! Minek még egy gyerek? – Hanem most már elmondták a harmadik gyermek érkezését a vallásos nagymamának, mire a nagymama:
  • Miből fogjátok eltartani? Most is szűkösen vagytok?
  • Anyukám. A Miatyánk imádságban is benne van: ” A mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma. ” Nem azon siránkozik, hogy a tegnapi kenyér száraz volt, vagy mi lesz holnap, hanem azt mondja a mai kenyerünk legyen meg. Az pedig eddig is mindig meg volt. Te pedig vallásos vagy, és akkor pedig tudnod kell, hogy ez a döntés a helyes döntés.

Innentől pedig Katika, a fiatalasszony megtapasztalta a boldog babavárás állapotát, az áldott állapot állapotát, és a babavárást nem terhességként élte meg, ahogy a magyar mondja, hanem áldásként.”

Te hogyan élted meg a saját életedben ezt a történetet?

Hát a gyermekedet hogyan neveled? Áldásként nézel rá, vagy máshogy? Testi- lelki egészségben élsz, vagy máshogy? 

Ebből tudhatod, aki úgy fogant hogy várták, annak is más lesz az élete, az érzésvilága, a lelke, és akit nem így vártak, várnak, annak is más lesz az érzésvilága, a lelke. Ezen lehet változtatni a Bébi az anyaméhben gyakorlattal a ThetaHealing® segítségével.
Jelentkezz az oldal alján!

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!