Mi történt Magfalván?

2022. aug 31.

Mi történt Magfalván?

Magfalván díjmentes lehetőséget kapott minden látogató. Személy szerint én az Önismerettel, Lélek kártyákkal, Angyalkártyákkal, meditációval segítettem az embereket. 

Volt aki masszázzsal, csontkovácsolással, lélekgyógyászattal, és még kitudja hány féle segítséggel segített. 

Árultak festményeket is. Olajfestményeket, és selyemfestményeket is. Mind a kettőből hoztam. Elhatároztam, hogy tele teszem a lakásomat ilyen festményekkel. 

Pénteken mentünk le Magfalvára. Négyen utaztunk telekocsival. Hatalmas élmény volt már az utazás is. Ahogy odaértünk, megkínáltak vacsorával. Kaptunk karszalagot is annak függvényében, hogy vega, vagy húsos ételt eszünk. Sem az ételre, sem a szállásra nem kellett fizetni. Hálás vagyok Kálmán Lőrincnek, mert elvitt, és Vince István Papdinak, amiért megszervezték ezt az alkalmat. 

Még este felállítottuk az alvós sátrainkat. Nekem szerdán hozta a futár. Este éreztem azt a hatalmas pozitív energiát, ami ott volt körülöttem. Nehezebb is volt elaludni mint máskor. 

Szombaton sokat dolgoztam. A többiek mondták is, hogy többet pihenjek. Aztán megérkezett Claire, a selyemfestőművész este. Nem volt hol aludjon. Megkért, hadd aludjon a 3x3m s sátromban. Mivel nekem jógapárnák, és plédek is voltak a sátromban, ezért örömmel engedtem meg neki. Nagy boldogságomra cserébe felajánlott egy általam kiválasztott selyemképet képkerettel együtt. 

Szombaton este még volt tűzönjárás is. Nem voltam még olyan bátor, hogy megtegyem. De egy darabig néztem őket, és érdekes volt számomra, hogy nem égett meg a lábuk. 

Szombat éjjel esett az eső. Még örülhettem is, hogy Claire a sátromban volt, mert átrendezett mindent, hogy ne legyen vizes. Napközben is volt egy kis nyári zápor. A szivárványt látjátok a képen, amit az eső hozott elő a természeti törvények hatására. 

Vasárnap már nem dolgoztam annyit. De így is jó volt. Többet ismerkedtem, barátkoztam. 

Majd este 22.00 után nem sokkal értem haza. Csodálatos hétvége volt, bár nagyon elfáradtam. 

Remélem máskor is elmegyünk! Hatalmas élményekkel lettem gazdagabb!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!