Mi történt az utolsó Cashflow találkozón?

2022. jan 25.

1. Mi történt az utolsó Cashflow találkozón?

Az utolsó Cashflow találkozó vasárnap volt. Peter Jonessal együtt tartottuk meg, az első közös Cashflow® összejövetelünket. Miután Peter beszélt a pénz elakadásának főbb témáiról, és jellemzőiről, én is bemutatkoztam. 

Ezt követte, amikor a többiek is bemutatkoztak, mondtak egy pár szót magukról, és arról is hogy miért vannak itt. Külön örültem annak, hogy a középső gyermekem is itt volt, mert szeretett volna tanulni a pénzügyekről, és fejlődni a játék által. 

2. Mi történt az utolsó Cashflow találkozón?

Legidősebb gyermekkem a játéknak köszönhetően olyan döntéseket hozott az elmúlt 4 évben, hogy a jövedelmét meg 4- szerezte, ami a mai világban hatalmas előre jutásnak számít. 

Miután tartottunk egy rövid szünetet, elmondtam a Cashflow négyszög értelmezését, és a bevétel- kiadás, az eszközök és források fontosságát. Átrendeztük a termet, hogy most már egyik asztalnál az egyik család, a másik asztalnál pedig az egymás számára ismeretlenek játszhassanak együtt. Ennek is célja volt, hiszen nagyon jó, hogyha egy család együtt éli meg a közös és egyéni élményeket. Így ráláthatnak egymás működésére, és arra is, kinek hol van elakdása, kit miben kell támogatni, segíteni. 

Az alkalmról itt van Szandra élménybeszámolója:

“Köszönöm az élményt. Jól éreztem magam, mit tanultam? Nem mindig a nagy tőkefelhalmozás segít kijutni a mókuskerékből.”

“Kedves Mária
 
Én is örülök, hogy elmentem erre az alkalomra, nagyon élveztem és azóta is dolgozik az agyam az ingerek és tapasztalatoj feldolgozásán.
A tapasztalatom, amit már mondta, hogy nem csak a tőkefelhalmozás hozhatja el a kijutást a mókuskerékből, a befektetés minősége a lényeg.
A hangulat jó volt, a játékvezetésed kellően érthetővé tette a játékot. 
A spirituális vonal tőlem kicsit messzebb áll (ezt főként a Buddhista Főiskolának köszöhetem, ahol diplomáztam), ezt leszámítva én kiszűrtem a számomra fontos és lényegesnek vélt információkat.
További sikeres munkát Kívánok Nektek!
Szandra”

Az alkalmon valamennyien tudtak úgy gondolkodni, és ezért játszani is, hogy mind az öten kijutottak a mókuskerékből. Nem volt nyertes, de mindenki megtanulta a legtöbbet amit ki tudtunk hozni ebből a mai játékból. Volt aki közben látta, hogy a többiek már jól haladnak, és ez arra ösztönözte őt, hogy még többet tegyen azért, hogy jól alakuljanak a játékban a pénzügyei. Olyan is volt, aki inkább szemlélőként vett részt ezen az alkalmon, mert akkor érezte magát jól a bőrében. 

Nem csak a materiális törvényekről volt szó, hanem a spirituális törvényekről is, ami volt akinek nem volt szimpatikus. De összességében ő is jól érezte magát. 

A végén a család megbeszélte, hogy ezentúl otthon is megbeszélik a pénzzel kapcsolatos dogokat, és örültek ennek a csapatépítő játéknak. 

Peter a következőket írta nekem véleménynek: 

“Nagyon jo volt Máriával együtt dolgozni : 

 
Az nagyon tetszett hogy nagyon részletesen magyarázott el mindent es lépésről lépésre át tudta adni azt a pénzügyi információt ami tökéletes volt a Cashflow játék hoz. 
 
 Az is nagyon tetszett hogy a törődésével feldobta a napot. 
 
Köszönöm neked Mária.”
 

Nagyon hálás vagyok Peternek!

 
Nagyon izgultam, hiszen ez volt az első közös munkánk. Ráadásul Peter azt tanítja, amit az életben is használ nagyon magas szinten. Menetközben is sok mindent megbeszéltünk, és mindig egyensúlyban voltunk. Nem csak képzett, okos, hanem kedves ember is.
Köszönöm Neked Peter! 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!