Mi történt a SzomatoDráma foglalkozáson?

2021. jún 11.

Mi történt a SzomatoDráma foglalkozáson?

Először 2013.szeptember 14.- én voltam SzomatoDráma foglalkozáson. Nagyon érdekes volt, mert be kellett mutatkozzunk egymásnak, de nem a hagyományos módon, ahogy eddig megszoktuk a tanfolyamokon. Itt megöleltük egymást! Jó dolgokat mondtunk a másikról, a másiknak! Önmagunkról is máshogyan kellett bemutatkozni! Dicsérni kellett magunkat! Hol hallottál olyat, hogy dicsérd magad?

Mi történt a SzomatoDráma foglalkozáson?

Olyan dolgokat osztottunk meg egymással, amit nem szoktak az emberek! Majd elkezdtünk játszani, mint a gyerekek. Elképzeltük milyen lenne ha… ez lenne a foglalkozásunk. Akkor hogyan tennénk a dolgokat? Egy lehetséges valóságot kellett elképzelnünk! Én azt képzeltem el, hogy terapeuta vagyok. (Mára valóban tartok ThetaHealing® konzultációkat is, és segítek embereknek). A másik feladat az volt, hogy meg kellett dicsérni a másikat, mintha szép lenne, illetve megtalálni benne a szépet. Abban az időben, 7 évvel ezelőtt legalább 55 évesnek néztem ki. Azóta kívülről fiatalodtam egy pár évet. Ezt teszi, ha elindulsz az önismereti fejlődés útján, és megtanulod magadat szeretni. Ilyen a SzomatoDráma,  a Családállítás, a Szimbolon színház is.

Mi történt a SzomatoDráma foglalkozáson?

Megnéztük magunkat egy másik szemmel, amilyennek még sohase láttuk magunkat. Érdekes volt, ahogy a terapeuta meglátta kinek milyen problémája van, és mindig csak azt mondta: – Játsszuk azt mintha. Most gyere légyszíves ide, és tegyük fel… Senki sem haragudott Lacira, aki Dr. Buda László, mert kedvesen mondta, nem bántón, és mi többiek nem is értettük, nem is sejtettük az elején, hogy valóban belelát a problémáinkba. Érdekes volt kívülről megtapasztalni a problémákat, amik bennünk mélyen el voltak temetve, egy külső szemszögből. …

Mit tanultunk még a játékokból? A következő bejegyzésből megtudod:

Mi a lehetséges valóság? 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!