Mi történt a két ünnep között?

2016. dec 28.

 

Mi történt a két ünnep között?

Két  ünnep között van aki üdül, s olyan is van aki dolgozik.

Ez utóbbi közé tartozom. A mai napon eljött hozzám Gabi, hogy elmúljanak a fájdalmai, és szerencsére úgy esett, hogy ez meg is történt. Íme, amit leírt a konzultáció alkalmával.

Gabi vagyok.

  • a ” Hamupipőke létem”, amely a gyermekkorban kezdődött, kezdte létrehhozni fizikai síkon a testi tüneteim. Erre az összefüggésre a kezelés során jöttem rá. 
  • A hát- és derékfájdalmam megszűnt, testem saját belső energiája aktivizálódott és melegséggel töltött el

Bp. 2016.december 28

Nagyon örülök, hogy egy újabb embertársamnak, egy újabb ismerősömnek segíthettem.

Mi történt a két ünnep között?

Mivel Ő a Strok alapítvány egyik alapító tagja, ezért kedvezményesen egy ölelés volt a díja a mai munkámnak. Úgy gondolom, hogy ez így helyén való, hiszen a sztrokosokat is ingyen fogom kezelni, legalábbis az első időben mindenképpen. Ez az én karácsonyi ajándékom nekik, akik sokszor beszélni, és járni sem tudnak.

Tudom, hogy a ThetaHealinggel csodákat lehet teremteni, hát tanúsítom a csodákat a Teremtő által, a Teremtő szemszögéből a lehető legjobb úton – módon, a Feltétel Nélküli Szeretet által.

Nagyon sokan vannak olyanok, akik strokban szenvednek, még sem fordultak hozzám segítségért. Voltak akiknek felajánlottam, még sem tették. Az ingyenes kezelés ellenére sem. Nem értettem, miért élnek inkább betegen tovább, nem kihasználva mindent annak érdekében, hogy visszanyerjék régi életüket. Vajon mi játszódhat le ezeknek az embereknek a lelkében, hogy inkább maradnak betegek, sem mint hogy egy ilyen lehetőséget elszalasszanak? Gondolkodtam, de nem jöttem rá. Ők zárkózottak. Nem tudnak, vagy nem akarnak kitörni? Vajon mi okozza, hogy inkább feladják? Még dolgoznom kell magamon, hogy megértsem? Vagy már kidolgoztam magamból, és ezért tudok tovább lépni? Igen ez a második. 

Mindenesetre ha TE strok miatt lettél beteg, keress meg! Itt nyitott kapukra találsz!

Ha a Strok miatti betegségben szenvedsz, keress bátran. A tarifám Neked Jótékonyság alapú.

Ha nem vagy Strokos, itt vannak az árak: 

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!